Morgenmadsmuffins med blåbær

Da jeg på en yderst effektiv formiddag i sidste uge igen lavede denne skønne salatdisse vegetariske burgerbøffer og eksperimenterede med crispy quinoa, kom jeg i min ivrighed til at koge alt for meget quinoa. Jeg gemte selvfølgelig den overskydende quinoa i en lille bøtte i mit køleskab og først forleden kom jeg på en idé til hvad jeg kunne bruge den til. Jeg hoppede straks i køkkenet for at eksperimentere og det kom der så disse lækre morgenmadsmuffins med blåbær ud af. De smager lidt som bagt grød, men er meget nemme at tage med på farten og holder sig helt fint et par dage i køleskabet.

Læs også: Bagt grød med hindbær og rabarber

Morgenmadsmuffins med blåbær

Morgenmadsmuffins med blåbær
6 stk.

1,5 dl havregryn
1 dl kogt quinoa
1/2 tsk. bagepulver
1 spsk. kokossukker (Sukrin Gold, almindelig brun farin eller rørsukker kan også bruges)
2 spsk. hampefrø (kan undlades)
1 æg
1 banan
1 spsk. kokosolie
Saften fra ½ appelsin
1,5 dl blåbær

I en skål blendes æggene med bananerne, kokosolien og appelsinsaften. Rør havregryn, quinoa, bagepulver, kokossukker og hampefrø i og vend godt rundt. Rør blåbærrene i. Fordel dejen i muffinsforme (gerne af silikone) og glat overfladerne ud med en spatel. Bag dem ved 175 grader i 25-35 minutter. Lad de nybagte muffins køle helt af, før du tager dem ud af formen.

Morgenmadsmuffins med blåbær

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med