Morgenmadsmuffins med blåbær

Da jeg på en yderst effektiv formiddag i sidste uge igen lavede denne skønne salatdisse vegetariske burgerbøffer og eksperimenterede med crispy quinoa, kom jeg i min ivrighed til at koge alt for meget quinoa. Jeg gemte selvfølgelig den overskydende quinoa i en lille bøtte i mit køleskab og først forleden kom jeg på en idé til hvad jeg kunne bruge den til. Jeg hoppede straks i køkkenet for at eksperimentere og det kom der så disse lækre morgenmadsmuffins med blåbær ud af. De smager lidt som bagt grød, men er meget nemme at tage med på farten og holder sig helt fint et par dage i køleskabet.

Læs også: Bagt grød med hindbær og rabarber

Morgenmadsmuffins med blåbær

Morgenmadsmuffins med blåbær
6 stk.

1,5 dl havregryn
1 dl kogt quinoa
1/2 tsk. bagepulver
1 spsk. kokossukker (Sukrin Gold, almindelig brun farin eller rørsukker kan også bruges)
2 spsk. hampefrø (kan undlades)
1 æg
1 banan
1 spsk. kokosolie
Saften fra ½ appelsin
1,5 dl blåbær

I en skål blendes æggene med bananerne, kokosolien og appelsinsaften. Rør havregryn, quinoa, bagepulver, kokossukker og hampefrø i og vend godt rundt. Rør blåbærrene i. Fordel dejen i muffinsforme (gerne af silikone) og glat overfladerne ud med en spatel. Bag dem ved 175 grader i 25-35 minutter. Lad de nybagte muffins køle helt af, før du tager dem ud af formen.

Morgenmadsmuffins med blåbær

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige