I februar satte jeg det sidste punktum for skriverier om vores rejse og udgav det store overblik. Det er i dag præcis 39 dage siden vi kom hjem og hverdagen har for længst taget over. Det føles som uendelige tider siden, at jeg lå og dasede på Maldiverne, besteg bjerge på Sri Lanka og rendte rundt ude i den thailandske jungle og jeg savner det faktisk allerede.

Men ud over at finde tilbage til hverdagen har februar været fyldt med hyggelige ting. Da jeg er jobsøgende, arbejdsløs, ledig (kært barn har mange navne) er hverdagen sådan lidt speciel, men jeg keder mig langt fra. Jeg har fået gang i min løbetræning og så er jeg startet til yoga. Jeg har fået set en masse serier, hørt podcasts, lavet en masse mad, gået ture, blogget og hygget mig – og søgt jobs selvfølgelig. Jeg har været i biografen og se “50 Shades of Grey”, spist sushi med dejlig veninde og meget, meget mere. Og så har det jo sneet helt vildt! Skal vi ikke aftale, at der ikke falder noget som helst sne i marts og at det i stedet begynder at føles som forår? Det kunne dag være dejligt! Du kan se lidt hverdagsglimt fra måneden HER og HER og se hvad jeg spiser på en helt almindelig dag HER.

Opskrifter, der ramte bloggen i februar:
Skøn salat med sød kartoffel, granatæble og quinoa
Burgerboller
Vegetariske burgerbøffer af bønner og søde kartofler
Morgenmadsmuffins med blåbær
Krydrede stegte kartofler
Minipizzaer med kartofler og rosmarin på kikærtebund
Tynde pandekager uden mel
One pot pasta med spinat, champignon og mascarpone
Pandekager med blåbær og mascarpone
Surdej (og surdejsboller) – en super nem fremgangsmåde
Falafelsandwich i hjemmebagte sandwichboller med skyrdressing og grønt
Avocadomad med smørstegte majs og feta
Skønt bananbrød
Rørt feta
Gammeldags fastelavnsboller med hjemmelavet vaniljecreme og remonce

Et nyt tiltag, som jeg så småt startede op med her i februar, er, at jeg gerne vil lave anmeldelser. Det kan være anmeldelser af restauranter, oplevelser, (koge)bøger osv. og mit mål er at lave minimum én anmeldelse om måneden. I februar resulterede det i en anmeldelse af kogebogen “Plantemad”.