Stegte kartofler

Jeg er faktisk ikke så vild med kartofler. Jeg synes ikke, at der findes noget mere kedeligt end en hvid, kogt kartoffel og selv de brunede, der serveres juleaften, er jeg ikke specielt vild med. Jeg spiser helst heller ikke bagte kartofler – og heller ikke selvom de serveres med rigelige mængder smør. Pomfritter er jeg til gengæld helt vild med og sprødstegte ovnkartofler kan også gå an. Forleden prøvede jeg så en ny kartoffelvariant – stegte kartofler – og det var altså lækkert! Og nemt!

Jeg spiste de stegte kartofler som tilbehør til en smørstegt nakkekotelet sammen med denne gulerodssalat og der gik maksimalt 30 minutter fra jeg gik i gang i køkkenet til maden var klar.

Læs også: Bønnefritter

Stegte kartofler

Krydrede stegte kartofler
til 2-3 personer

500 gram kartofler
1 spsk. olivenolie
2 fed presset hvidløg
Oregano, basilikum, rosmarin og salt
Parmesanost
Persille

Tænd ovnen på 200 grader. Skræl kartoflerne og skær dem ud i mindre stykker. Steg kartoflerne på en pande i olivenolie til overfladen blive gylden. Tilsæt hvidløg og krydderier og vend godt rundt. Hæld kartoflerne i et ovnfast fad, riv lidt parmesanost ud over og drys med persille. Steg kartoflerne færdige i ovnene i omkring 15 minutter.

Stegte kartofler

  • Mille er stadigvk ikke helt p toppen s jeg har
  • Jeg har helt glemt at dele at jeg i morges
  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at