Et spontant besøg hos mine forældre blev til et sammenskudsgilde, da jeg tog den grønkålssalat med, som jeg allerede havde forberedt til vores aftensmad. Især rugbrødscroutonerne med rosmarin var et kæmpe hit.

Jeg havde i sidste uge et glædeligt gensyn med chiagrød – både denne og denne.

En spontan tilmelding til holdtræning i YO studios resulterede i en hård, svedende og fantastisk onsdagstime. Jeg blev faktisk så fan af YO studios, at jeg nu har købt et månedsabonnement og også tog til et hold fredag – og jeg skal afsted igen på onsdag!

Der var mere grønkål i posen, og dette blev forvandlet til denne skønne frokostsalat.

Jeg fik alvor fået gang i løberiet igen med hele tre løbetræninger sidste uge og opfylder dermed mine mål for ugen! Et andet mål var, at jeg skulle drikke et stort glas vand som det første hver morgen, fordi jeg simpelthen er for dårlig til at drikke vand. Det lykkedes sgu også! Så skal jeg også bare lære at drikke vand resten af dagen…

Jeg bagte for første gang koldhævede surdejsboller med min helt egen hjemmelavede surdej! Og de blev drøngode.

Endnu en dejlig uge er gået og det blev heldigvis ugen, hvor jeg kom tilbage i løbeskoene. Nu håber jeg, at motivationen varer ved og at jeg også får løbet en masse denne uge. Planen var egentlig, at jeg skulle have løbet i morges, men vejret var lige lidt for meget til den triste side, så jeg besluttede at jeg ville give den endnu et forsøg  om eftermiddagen. Så begyndte det selvfølgelig at regne og så blev det mørkt og så var det hele også bare ligegyldigt. Ikke just den bedste start, vel? Pyt, jeg løber i morgen!

Håber I har haft en skøn mandag!

  • Reklame for lecreusetdk  Jeg tnker at dagen fr dagen
  • Godt nytr! nytr kransekage lifebynanfood
  • Godt nytr! Kom du godt ind i det nye r?
  • S blev det hverdag! Allerede? Hvad med at starte ret
  • Flger du min madplan? I s fald skal du have
  • Nr man kommer hjem efter en lang arbejdsdag er det
  • Chili con carne er en perfekt vinteret Rygende varm og
  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon