Jeg er helt vild med chiagrød for tiden og i sidste uge blev det denne version med hindbær og lakrids og denne med Nutella, som jeg kastede min kærlighed på.

Michael havde sat en 3 km test på programmet, så vi lige kunne teste min form. Den blev løbet i tirsdags i modvind og jeg var og er slet ikke tilfreds. Jeg skal have revanche!

Jeg er faldet pladask for at putte dukkah på alt!

Jeg spiste alt for meget bland-selv slik imens jeg så Dansk Melodi Grand Prix.


Jeg spiste pandekager til både morgenmad og frokost, så jeg kunne få taget nogle pæne billeder til dette indlæg.

Jeg fejrede sammen med resten af familien min seje mormors 80 års fødselsdags i fantastiske lokaler.

Forrige uge var en meget stille og rolig uge og i denne uge har jeg (heldigvis) lidt flere ting på programmet, som jeg kan gå og glæde mig lidt til. Mange spørg mig, om det ikke er kedeligt at gå hjemme og nej, det vil jeg faktisk ikke sige, at det er. Jeg keder mig ikke spor, men jeg glæder mig samtidig også til, at der forhåbentlig snart kommer lidt mere fart over feltet. Jeg plejer at være typen, der har mange bolde i luften og skal nå en hel masse, så det her med ikke rigtig at skulle nå noget, har gjort mig lettere sløv. Jeg kan simpelthen ikke rigtig komme i gang med dagen og den ene time tager ligesom bare den anden. Pludselig er hele dagen gået og jeg har ikke rigtig fået udrettet noget fornuftigt. Kender I det?