I forrige uge begyndte jeg for alvor at høre podcasts. Jeg hørte fx alle 7 afsnit af “Kvinden med den tunge kuffert” på to dage. Har du ikke hørt den endnu, så gør det!


Jeg så ufatteligt meget SKAM – og ja, jeg ved godt, at jeg har været lidt langsom til at få øjnene op for den fantastiske serie. Når jeg lige som lidt er færdig med tredje sæson, regner jeg med at begynde på GIRLS.

Jeg havde den hyggeligste “kontordag” på Rallys.

Jeg holdt store bagedag, hvor jeg både bagte pølsehorn, spinatboller og fastelavnsboller.

Jeg spiste sushi på Iki med meget savnet veninde (billedet er dog fra da jeg var på Sticks’n’Sushi med selv samme veninde i sommers).

Jeg varmede mig på en skøn mandagsmorgengrød, for hold da op hvor man fryser efter 3,5 måned i varmen.

Jeg forkælede mig selv med en ordenlig stak bananpandekager til morgenmad – de er nemlig også gode til at varme sig på! 

Forrige uge var godt nok en dejlig en af slagsen og jeg tror, at denne uge bliver mindst lige så god. Jeg er halvt hjemløs fra i dag til på onsdag, men heldigvis tøvede hverken min familie eller min skønne veninde med at sige “selvfølgelig”, da jeg bad om lov til at overnatte hos dem en enkelt nat. Vi skal nemlig have slebet trægulvene i vores lejlighed, som i den grad trænger, og jeg glæder mig vildt meget til at se resultatet.

God mandag!

  • Sndagskage Blommecrumble med brombr Opskriften er netop havnet p bloggen
  • Kylling i karry i nye klder og med masser og
  • I dag har vi fet verdens nemmeste aftensmad Sdan fltes
  • Dagens aftensmad var ikke populr hos familiens mindste s hun
  • Jeg skulle hilse og sige at sdan et stykke jordbrtrte
  • Squashfrikadeller Gode til aftensmaden til brn og som snack i
  • Mille og jeg er alene hjemme i dag og vi
  • En mrbradgryde med masser af flde gr man aldrig galt