Morgengrød og dejlig kaffe med mælk

Min kæreste møder meget tidligt og står derfor også meget tidligt op. Engang stod jeg altid op sammen med ham, fordi jeg syntes, at det var super hyggeligt lige at have lidt tid sammen om morgenen inden dagen for alvor gik i gang. Jeg er dog blevet en smule magelig på mine gamle dage og bliver nu helst liggende i sengen, mens han tøffer rundt. Normalt står jeg så op kort tid efter, at han er gået, men denne dag faldt jeg i søvn i stedet. Jeg vågnede helt rundforvirret klokken halv ni med en snert af dårlig samvittighed indeni – sådan har jeg det altid, når jeg sover længe. Det er egentlig lidt fjollet, når jeg alligevel ikke rigtig skal nå noget. Jeg stod op, frøs som bare pokker og tænkte, at jeg ville lave mig en dejlig varmende morgengrød. Det blev til en skøn cremet grød bestående af havregryn, chiafrø, kokosmel, banan og mælk toppet med lidt mere banan, ristede mandler, frysetørrede hindbær og honning. Du kan finde en masse lækre grødopskrifter HER.


Spinatbolle smurt med mayonnaise og fyldt med salat, frikadelle og rødkål

Jeg brugte formiddagen på at bage og blogge lidt og til frokost spiste jeg en helt friskbagt spinatbolle forvandet til en skøn frikadellesandwich. Spinatbollerne er fryseegnede, så man kan bare bage en portion en dag man har tid og fryse dem. På den måde kan man altid trylle en lækker og sund sandwich frem, der oser af overskud.

Vegetarisk burgerbøf, bønnefritter og gulerodssalat med persille og granatæble

Eftermiddagen blev brugt på lidt mere blogging og ellers bare ren afslapning. Selvom jeg ikke på nogen måder havde haft en hård eller travl dag, måtte aftensmaden gerne være lidt nem, da jeg var alene hjemme. Et par dage før havde jeg spist vegetariske burgere og jeg havde lige en enkelt bøf tilbage i køleskabet og fra dagen før havde jeg lidt rester af en gulerodssalat. Jeg smed lidt frosne bønner i ovnen, og efter en halv time var de blevet forvandlet til skønne, sprøde bønnefritter. Tilsammen udgjorde de tre ting et skønt måltid og er et vidundereksempel på, at rester overhovedet ikke behøver at være kedelige!

Hvad spiser I på en helt almindelig dag?