Her 14 dage efter, at vi landede i Københavns Lufthavn, tænkte jeg, at det var på sin plads (og på tide) at sætte det sidste punktum i eventyret. Eventyret varede i 3,5 måned og selvom det har kørt vores økonomi helt i bund, så har det klart været alle pengene værd.

Allerede i gymnasiet stod det klart for mig, at jeg på et tidspunkt gerne ville ud at rejse i længere tid. Den oprindelige plan var egentlig at gøre det i mit sabbatår, men jeg valgte i stedet at arbejde, købe min egen lejlighed og flytte hjemmefra. Da jeg så nærmede mig afslutningen på mit fem års lange studie, kunne jeg mærke helt nede i maven, at nu skulle det være. Det skulle være nu eller aldrig. Det skulle være før jeg kom for godt i gang med voksenlivet og fik sat mig for godt fast med fuldtidsjob osv. Jeg fik heldigvis min kæreste med på ideen, i april købte vi flybilletter, i august forsvarede jeg mit speciale, i september pakkede vi vores lejligheden ned og i oktober tog vi afsted på eventyr.

Rejsen har været helt fantastisk, sjov, hård, trættende, perfekt og overhovedet ikke som jeg havde forestillet mig. Vi har oplevet mere end vi kunne kapere, mødt de sødeste mennesker, nydt tilværelsen og hinanden. Nu er vi hjemme i Danmark igen, hjemme i vores lille lejlighed, og jeg er klar til voksenlivet!

Herunder finder du alt om vores rejse – det er det helt store overblik. Jeg tænkte, at det måske var brugbart for dig, der selv planlægger en lignende rejse og måske har brug for lidt inspiration eller dig, der egentlig bare er lidt nysgerrig. Mest af alt har jeg dog lavet listen til mig selv. Det er en liste, jeg kan dykke ned i, når hverdagen rammer og udsigten til ferie måske er lige lovlig langt væk. Det er en liste, der samler minderne for vores rejse, så de er nemmere at finde frem fra gemmerne. Det er en liste, der giver det store overblik over vores eventyr!

Læs også: Mine bedste backpacker-tips

Thailand – cirka 14 dage
Bangkok
Umphang Jungle Trekking
Chiang Mai
Chiang Rai

Laos – cirka 14 dage
Luang Prabang, Vang Vieng og Vientiane

Vietnam – cirka 1 måned
Hanoi
Sapa Trekking
Halong Bay og Cat Ba Island
Road trip del 1, del 2 og del 3
Phong Nha-Ke Bang National Park
Den demilitariserede zone (DMZ)
Hoi An
Ho Chi Minh City og Mekong deltaet

Cambodia – cirka 14 dage
Phnom Penh
Otres Beach
Angkor Wat og den arkæologiske park

Maldiverne – cirka 1 uge
Maldives Dhoni Cruise

Sri Lanka – cirka 14 dage
Colombo
Unawatuna
Udawalawe National Park
Adam’s Peak
Kandy, Dambulla, Sigiriya og Negombo

Malaysia – cirka 1 uge
Kuala Lumpur

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username