Burgerboller

Denne opskrift på burgerboller har jeg før udgivet i dette indlæg omkring burgere, men jeg synes, at den fortjener sit helt eget indlæg. Det gør den for det første fordi det er en rigtig god opskrift og fordi jeg bruger den hver gang vi laver hjemmelavede burgere herhjemme. For det andet bliver den meget nemmere for jer at finde og nemmere for mig at linke til, så det er jo bare win-win.

Læs også: Sandwichboller helt uden mel

Burgerboller

Burgerboller
6 stk.

25 gram gær
2 dl lunkent vand
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
4 spsk. sesamfrø
2 spsk. olivenolie
1 æg
100 gram rugmel
325 gram hvedemel + evt. lidt mere

Mælk til pensling og seseamfrø til drys

Rør gæren ud i vandet og når den er opløst tilsættes salt, sukker, sesamfrø, olivenolie og æg. Til sidst røres melet i lidt af gangen og dejen æltes godt igennem. Lad dejen hæve i en times tid før du deler den i seks og former de seks dele til boller. Lad bollerne efterhæve 15-20 minutter på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl bollerne med mælk og drys med sesamfrø før du smidder bollerne i ovnen og bager dem i cirka 20 minutter ved 200 grader.

Burgerboller

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip