Bananbrød

Dette bananbrød er ikke super sødt, har lidt bid, men er stadigvæk dejligt svampet. Det er perfekt til at stille trangen til lidt sødt om eftermiddagen – især hvis man lige smører en skive med smør eller måske endda Nutella (som du jo kan lave selv i en sundere udgave, hvis det bliver lidt for syndigt med købe-versionen).

Læs også: Banankage

Bananbrød

Bananbrød
1 stk.

3 modne bananer + 1 banan til pynt
100 gram mandler malet til mel
150 gram havregryn
50 gram kokossukker
3 æg
2 spsk. smeltet kokosolie
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
En lille smule salt

Blend først mandler og havregryn til mel og blend dermed alle ingredienserne sammen til en ensartet dej. Hæld dejen op i en brødform (smurt eller beklædt med bagepapir). Halvér den sidste banan på langs og placer den på toppen. Bag brødet ved 200 grader i 30 minutter.

Bananbrød

  • Grnklssalat med butternut squash og rugbrdscroutoner med rosmarin grnklssalat
  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men