Bananbrød

Dette bananbrød er ikke super sødt, har lidt bid, men er stadigvæk dejligt svampet. Det er perfekt til at stille trangen til lidt sødt om eftermiddagen – især hvis man lige smører en skive med smør eller måske endda Nutella (som du jo kan lave selv i en sundere udgave, hvis det bliver lidt for syndigt med købe-versionen).

Læs også: Banankage

Bananbrød

Bananbrød
1 stk.

3 modne bananer + 1 banan til pynt
100 gram mandler malet til mel
150 gram havregryn
50 gram kokossukker
3 æg
2 spsk. smeltet kokosolie
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
En lille smule salt

Blend først mandler og havregryn til mel og blend dermed alle ingredienserne sammen til en ensartet dej. Hæld dejen op i en brødform (smurt eller beklædt med bagepapir). Halvér den sidste banan på langs og placer den på toppen. Bag brødet ved 200 grader i 30 minutter.

Bananbrød

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username