Bananbrød

Dette bananbrød er ikke super sødt, har lidt bid, men er stadigvæk dejligt svampet. Det er perfekt til at stille trangen til lidt sødt om eftermiddagen – især hvis man lige smører en skive med smør eller måske endda Nutella (som du jo kan lave selv i en sundere udgave, hvis det bliver lidt for syndigt med købe-versionen).

Læs også: Banankage

Bananbrød

Bananbrød
1 stk.

3 modne bananer + 1 banan til pynt
100 gram mandler malet til mel
150 gram havregryn
50 gram kokossukker
3 æg
2 spsk. smeltet kokosolie
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
En lille smule salt

Blend først mandler og havregryn til mel og blend dermed alle ingredienserne sammen til en ensartet dej. Hæld dejen op i en brødform (smurt eller beklædt med bagepapir). Halvér den sidste banan på langs og placer den på toppen. Bag brødet ved 200 grader i 30 minutter.

Bananbrød

  • Opskriften p denne kartoffelsalat med blomkl og urter udgav jeg
  • Forleden bagte jeg disse havregrynsboller og i dag er opskriften
  • Fajitas med kylling Find opskriften p lifebynandk fajitas tortillas
  • Sommermad Salat med vandmelon feta og mynte og grillede spyd
  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder