Bananbrød

Dette bananbrød er ikke super sødt, har lidt bid, men er stadigvæk dejligt svampet. Det er perfekt til at stille trangen til lidt sødt om eftermiddagen – især hvis man lige smører en skive med smør eller måske endda Nutella (som du jo kan lave selv i en sundere udgave, hvis det bliver lidt for syndigt med købe-versionen).

Læs også: Banankage

Bananbrød

Bananbrød
1 stk.

3 modne bananer + 1 banan til pynt
100 gram mandler malet til mel
150 gram havregryn
50 gram kokossukker
3 æg
2 spsk. smeltet kokosolie
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
En lille smule salt

Blend først mandler og havregryn til mel og blend dermed alle ingredienserne sammen til en ensartet dej. Hæld dejen op i en brødform (smurt eller beklædt med bagepapir). Halvér den sidste banan på langs og placer den på toppen. Bag brødet ved 200 grader i 30 minutter.

Bananbrød

  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med
  • Lysten til kanelsnegle har vret helt vild de sidste dage