Bananbrød

Dette bananbrød er ikke super sødt, har lidt bid, men er stadigvæk dejligt svampet. Det er perfekt til at stille trangen til lidt sødt om eftermiddagen – især hvis man lige smører en skive med smør eller måske endda Nutella (som du jo kan lave selv i en sundere udgave, hvis det bliver lidt for syndigt med købe-versionen).

Læs også: Banankage

Bananbrød

Bananbrød
1 stk.

3 modne bananer + 1 banan til pynt
100 gram mandler malet til mel
150 gram havregryn
50 gram kokossukker
3 æg
2 spsk. smeltet kokosolie
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
En lille smule salt

Blend først mandler og havregryn til mel og blend dermed alle ingredienserne sammen til en ensartet dej. Hæld dejen op i en brødform (smurt eller beklædt med bagepapir). Halvér den sidste banan på langs og placer den på toppen. Bag brødet ved 200 grader i 30 minutter.

Bananbrød

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip