Avocadomad med smørstegte majs og feta

Dét at spise avocadomadder er super moderne – faktisk er avocadoer generelt utrolig in og har efterhånden været det længe. I marts 2017 åbner Europa’s første avocadobar i Amsterdam endda og det koncept har simpelthen fået så vanvittig meget omtale. Jeg er også fan af avocadoer, men ikke så meget, at jeg vil give 70-100 kr. for en avocadomad på en café. SÅ fantastiske er avocadoer altså heller ikke! I stedet laver og spiser jeg tonsvis af avocadomadder herhjemme i alle mulige forskellige variationer. I morges spiste jeg for eksempel denne avocadomad med smørstegte majs og feta og jeg blev helt overrasket over hvor god den kombination var. Det eneste dårlige ved avocadoer er, at de er super besværlige at have med at gøre, da de går fra umodne til overmodne på et splitsekund. Jeg har heldigvis fundet en løsning, der får mig til at vinde i avocadolotteriet næsten hver eneste gang! Læs om det HER.

Læs også: Avocadomad med crispy quinoa

Avocadomad med smørstegte majs og feta

Avocadomad med smørstegte majs og feta
1 person

1 lille dåse majs
1 spsk. smør
Paprika og salt

1 avocado
Citronsaft
Salt og peber
2 skiver ristet brød
Feta
Persille

Smelt smøren og steg majsene deri. Drys med paprika og salt og vend godt rundt. Mos avocadoen med en smule citronsaft, salt og peber. Smør avocadomosen ud på brødskiverne, drys med feta, læg de smørstegte majs ovenpå og slut af med et drys frisk persille.

Avocadomad med smørstegte majs og feta

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag