Hej allesammen her i Nadias univers! Mens Nadia er ude at rejse, har jeg fået lov til at dele en opskrift her på bloggen. Mit navn er Stinna og jeg blogger ovre på stinna.dk, hvor jeg blogger om vegetarmad og sunde søde sager. Især de søde sager er noget jeg elsker at bage, så jeg vil gerne dele en opskrift med jer på sunde chokolademuffins. Disse sundere chokolademuffins er sødet med dadler og banan, så de er derfor uden raffineret sukker og er bagt uden mel.

Sunde chokolademuffins
8 stk.

3 æg
2 spsk. kakaopulver
2 bananer (200g )
Lidt salt
200 gram dadler
100 gram mandler (eller andre nødder)
2 spsk. kokosolie
50 gram mørk chokolade
Friske hindbær

Først skal mandlerne blendes fint og kom det i en skål. Blend dadler fint. Hvis din blender har lidt besvær med det, så tilsæt 1 af æggene her. Blend derefter banan, æg og kokosolie sammen. Hæld det i skålen. Tilsæt nu salt og kakaopulver. Dejen kommes nu i forme – jeg brugte silikoneforme. Bages ved 200 grader i cirka 20 min. Når de kommer ud af ovnen, kommes et lille stykke mørk chokolade på hver muffin, så det kan smelte. Top med friske hindbær, når dine muffins er kølet af.

For en god ordens skyld skal det lige nævnes, at billederne er taget og opskriften udviklet af Stinna!