
Spinatboller til madpakken
Som I måske så på Instagram i går, havde jeg store bage dag. Jeg bagte både endnu en portion af disse pølsehorn, en omgang skønne fastelavnsboller og så disse spinatboller. Jeg er ekspert i at købe en stor pose frisk spinat, bruge en lille smule og så glemme alt om resten indtil jeg finder spinaten godt slatten bagerst i køleskabet. Præcis dette skete i går og i stedet for at smide posen ud, brugte jeg spinaten i disse boller. De blev helt vildt gode, hvis jeg altså selv skal sige det. Jeg spiste en enkelt nybagt spinatbolle til frokost og resten røg i fryseren. På den måde kan jeg tage en enkelt op, når lysten til en lækker sandwich melder sig.
Læs også: Opskrift på havregrynsboller

Opskrift på spinatboller
Spinatboller
Ingredienser
- 200 gram frisk spinat – mindre kan også sagtens gøre det
- 1,5 dl kogende vand
- 25 gram gær
- 1 dl yoghurt
- 1 spsk. olivenolie
- 1 æg
- 1 spsk. sukker
- 1 tsk. salt
- 200 gram grahamsmel
- ca. 400 gram hvedemel
- Mælk til pensling
Fremgangsmåde
- Hæld det kogene vand over spinaten og lad det stå et par minutter.
- Blend derefter spinaten med vandet og opløs gæren deri.
- Tilsæt yoghurt, olivenolie, æg, sukker og salt. Tilsæt melet lidt af gangen og ælt godt igennem.
- Lad dejen hæve en times tid før den formes til boller.
- Pensl bollerne med mælk og lad dem efterhæve i 30 minutter.
- Bag spinatbollerne ved 200 grader i 10-15 minutter.

Instagram og Facebook
Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.
Hej Nadia
De er så skønne dine spinatboller! Jeg tænkte om jeg ikke måtte have lov til at bringe opskriften ovre på min madblog hverdagsro.dk med link til dig, og med dig som forfatter? De er helt fantastiske i madpakkerne!
Sig til om det er ok 🙂 Det er i øvrigt en rigtig lækker blog du har.
Tusind tak for de fine ord Du må gerne dele opskriften