Spinatboller

Som I måske så på Instagram i går, havde jeg store bage dag. Jeg bagte både endnu en portion af disse pølsehorn, en omgang skønne fastelavnsboller og så disse spinatboller. Jeg er ekspert i at købe en stor pose frisk spinat, bruge en lille smule og så glemme alt om resten indtil jeg finder spinaten godt slatten bagerst i køleskabet. Præcis dette skete i går og i stedet for at smide posen ud, brugte jeg spinaten i disse boller og de blev helt vildt gode, hvis jeg altså selv skal sige det. Jeg spiste en enkelt nybagt spinatbolle til frokost og resten røg i fryseren, så jeg kan tage en enkelt op i ny og næ, når lysten til en lækker sandwich melder sig.

Læs også: Melfrie spinatboller

Spinatboller

Spinatboller
9 store boller

200 gram frisk spinat – mindre kan også sagtens gøre det
1,5 dl lunkent vand
25 gram gær
1 dl yoghurt
1 spsk. olivenolie
1 æg
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
200 gram grahamsmel
300 gram hvedemel + evt. lidt mere

1 æg til pensling

Blend spinaten med vandet og opløs gæren deri. Tilsæt derefter yoghurt, olivenolie, æg, sukker og salt. Tilsæt melet lidt af gangen og ælt godt igennem. Lad dejen hæve en times tid før den formes til boller. Pensl bollerne med æg og lad dem efterhæve i 30 minutter. Bages ved 200 grader i 10-15 minutter.

Jeg smurte en spinatbolle med mayonnaise og fyldte den med salat, frikadelle og rødkål. Haps for en lækker frokost!

Spinatboller

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken