Vi sidder i Hamad International Airport, Doha, Qatar. Her er klokken 5:38, hos jer er den 3:38 og der hvor vi kommer fra er den 10:38. Turen hertil fra Kuala Lumpur tog godt og vel otte timer og forløb smertefrit. Snart stiger vi igen ombord på et fly – denne gang med kurs som Københavns Lufthavn!

Malaysia var vores sidste destination. Hjemmefra var planen, at vi skulle ud på en ø og dase de sidste 10 dage af vores rejse, men da vi sad i Sri Lanka og skulle finde ud af hvad vi ville, blev vi enige om, at vi faktisk ikke gad mere transport end højest nødvendig. Time lange busturer havde vi simpelthen fået nok af! I stedet fandt vi et godt tilbud på et lidt mere luksuriøst hotel i Kuala Lumpur og bookede det. Hotellet havde rooftop swimming pool og vores værelse var en lille lejlighed med køkken og vaskemaskine.

Kuala Lumpur er en fantastisk og moderne by, der har meget at byde på. Vi brugte tiden på at sove til langt op af formiddagen, shoppe og slappe af. Vi har set på fugle, fisk og klovne. Vi har kørt virkelig meget i tog og besøgt samtlige af byens storcentre. Vi har spist i bælgravende mørke og fået den største buffet 250 meter over jorden. Vi har set film på værelset, spist slik, donuts, frysepizzaer og kopnudler og vigtigst af alt, nydt de sidste 10 dage af vores 3,5 måneders lange rejse. Det har været en helt fantastisk tur, men det bliver nu rart at komme hjem!

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med