Endnu engang godt nytår alle sammen!
Jeg håber, at I alle kom godt ind i det nye år og at tømmermændene ikke var alt for slemme ved jer i går. Jeg selv og min kæreste fejrede nytår på stranden i Unawatuna og da alt jeg indtog indeholdende alkohol på årets største festdag var en Piña Colada og to glas hvidvin, havde jeg for en gang skyld ingen tømmermænd dagen derpå.

Læs også: Rejsetræthed og lidt om Colombo

Maden vi fik var ikke noget særligt, vi havde hverken bobler eller kransekage, da klokken slog tolv, og vi lå i vores seng allerede klokken 00:30. Kedeligt, tænker I måske, men det var faktisk helt okay. I seks timer sad vi der på stranden og snakkede, kiggede på mennesker og nød hinandens selskab. Vi fik vendt året, der var gået, og vi fik sagt vores drømme for det næste år højt. Jo tættere vi kom på klokken tolv, jo flere mennesker stimlede sammen på stranden og jo mere fyrværkeri blev skudt af.

Nedtælling var der ikke noget af og folk kunne vist heller ikke helt blive enige om, hvornår det var, klokken egentlig slog tolv. Nogen begyndte at kramme, kysse og råbe “Happy New Year” og så fulgte vi andre ligesom bare trop. Fyrværkeriet nåede sit højdepunkt, hvilket nok kan sammenlignes med København omkring klokken atten, og kort efter stilnede det af. Vi tog hinanden i hånden, gik ad stranden hjem og lå som sagt i vores seng klokken 00:30, glade og pinligt ædru.

 

Vi tilbragte i alt fem dage i Unawatuna og selvom stranden lå lige på den anden side af vejen og vi besøgte den flere gange om dagen, hoppede vi ikke i bølgerne en eneste gang. I stedet soppede vi i vandkanten, dasede i solstolene, spiste og slappede af. En tidlig morgen tog Magnus med en lokal ud for at fiske, men fangede desværre ikke noget, og en anden dag brugte vi på at besøge nabobyen Galle. Fem dage går stærkt, selvom man ikke laver noget særligt!

Læs også: Jul på Maldiverne

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username