Min januar måned har været lidt en blandet landhandel. Den startede på Sri Lanka, fortsatte i Malaysia og endte hjemme i kolde Danmark. Jeg har blandt andet været på safari og set mere end 100 elefanter, jeg har besteget et bjerg helt alene midt om natten og så har jeg mistet et nært familiemedlem. Jeg har også skrevet ligegyldige lister om det at være kommet hjem – både om de rare ting og om de ting, man lige skal vænne sig til efter længere tid udenlands. Januar 2017 har været været en måned, som jeg vil huske i lang tid fremover – både for det gode, men desværre også for det triste.

Det er ikke opskrifter, der har været flest af her på domænet i januar måned. I alt er det blevet til syv opskrifter hvoraf to af dem er faktisk ikke er mine egne, én er et repost af en gammel opskrift og de sidste fire er udgivet inden for den sidste uge. Jeg satser stærkt på, at der i februar kommer lidt flere nye skønne opskrifter.

Opskrifter, der ramte bloggen i januar:
Indisk karrygryde med sweet potatoes
Sunde chokolademuffins
Skønne fastelavnsboller med hjemmelavet vaniljecreme og nougat
Pølsehorn – grove og luftige
Cremet mørbradgryde
Crispy quinoa
Spinatboller

Løb har også fået (meget lidt) taletid på bloggen i januar. Først gæstede Trine bloggen med et lille skriv om, hvordan hun er blevet løber med stort L og ugen efter kiggede hun igen forbi med den sjoveste liste, der havde titlen “Du ved, du er løber, når…”. Jeg selv har ikke fået løbet en eneste kilometer og faktisk har jeg ingen anelse om, hvilken af de mange fyldte flyttekasser, der huser mine løbesko. Jeg må dog snart på jagt i kasserne efter både sko og varmt løbetøj, da jeg i februar igen starter op hos Coach Michael. Jeg startede hos Michael i november 2015 og det var ham der sørgede for, at jeg i juli 2016 var i stand til at gennemføre mit første marathon. Jeg glæder mig virkelig til at komme igang igen og jagte nye personlige rekorder. Hvad mit næste store mål er, har jeg endnu ikke fået fastlagt, men mon ikke det bliver et lille halvmarathon til efteråret?

Da jeg kom hjem fra min rejse den 20. januar, var alle siderne i min kalender blanke, men allerede nu er den godt fyldt op med dejlige planer. Vi er begyndt at renovere vores stue, hvilket selvfølgelig tager en del tid og kræver en masse kræfter. Derudover skal jeg i februar ses med en masse dejlige mennesker, som jeg af gode grunde ikke har set i lang tid, jeg skal til fødselsdage og jeg skal en tur i biografen.

Hvordan har jeres januar måned været? Og har I nogle skønne planer for februar?