Street market i Bangkok – læs mere om Bangkok HER.

Omkring klokken to i nat (eller klokken 17 dansk tid) sætter vi os ind i et fly og omkring klokken 13 dansk tid i morgen skulle vi gerne kunne kramme vores familier og venner i Københavns Lufthavn. Tre og en halv måned er gået siden vi krammede dem sidst og vores rejse har været helt fantastisk! Jeg har heldigvis fået blogget en masse undervejs og jeg regner med at lave et lille opsamlingsindlæg snarest. I dag skal det ikke handle om mig og vores tur, men derimod om de instagrammere og bloggere, der har villet dele lidt opskrifter her på domænet, nu hvor jeg ikke selv har haft mulighed for at stå i køkkenet. Tak for hjælpen alle sammen! Ni lækre opskrifter blev det til og I kan se dem alle herunder! Har du fået prøvet nogen af dem? Jeg glæder mig til at komme hjem og prøve dem alle!


Pernilles brownie-cookies

Julies snaskede kanelsnurre


Annas havregrød med kaffe-karameliserede bananer, ultimative chokoladegrød, chiagrød, drømmekagegrød og overnight oats


Marias indiske karrygryde med sweet potatoes


Stinnas sunde chokolademuffins

  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon
  • Denne uge har for mit vedkommende vret lidt for travl
  • Er du til gammeldags fastelavnsboller eller til vandbakkelser med fyld?
  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i