Street market i Bangkok – læs mere om Bangkok HER.

Omkring klokken to i nat (eller klokken 17 dansk tid) sætter vi os ind i et fly og omkring klokken 13 dansk tid i morgen skulle vi gerne kunne kramme vores familier og venner i Københavns Lufthavn. Tre og en halv måned er gået siden vi krammede dem sidst og vores rejse har været helt fantastisk! Jeg har heldigvis fået blogget en masse undervejs og jeg regner med at lave et lille opsamlingsindlæg snarest. I dag skal det ikke handle om mig og vores tur, men derimod om de instagrammere og bloggere, der har villet dele lidt opskrifter her på domænet, nu hvor jeg ikke selv har haft mulighed for at stå i køkkenet. Tak for hjælpen alle sammen! Ni lækre opskrifter blev det til og I kan se dem alle herunder! Har du fået prøvet nogen af dem? Jeg glæder mig til at komme hjem og prøve dem alle!


Pernilles brownie-cookies

Julies snaskede kanelsnurre


Annas havregrød med kaffe-karameliserede bananer, ultimative chokoladegrød, chiagrød, drømmekagegrød og overnight oats


Marias indiske karrygryde med sweet potatoes


Stinnas sunde chokolademuffins

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige