Crispy quinoa

I Kuala Lumpur fik jeg serveret den bedste avocadomad, jeg til dato har smagt, og jeg har simpelthen ikke kunne få den ud af hovedet siden. Hvad den præcis kunne i forhold til de mange andre avocadomadder jeg har fortæret i tidens løb er egentlig meget simpelt. Den var toppet med knasende crispy quinoa og dét var altså bare fantastisk! Derudover bestod den af avocado (selvfølgelig), granatæblekerner og et perfekt stegt spejlæg og tilsammen blev det altså bare lækkert med mere lækkert på.

Det eneste, der tager lidt tid at lave er den crispy quinoa, da quinoaen først skal koges, køles, bages og til sidst køles igen – men det er altså alle anstrengelserne værd. Og når man alligevel er i gang, kan man jo ligeså godt lave en lidt stor portion, for crispy quinoa kan både bruges som topping til en skøn avocadomad som her, men også som topping til salater og supper og så er jeg sikker på, at den også smager helt forrygende i en müsli!

Crispy quinoa

Crispy quinoa
1 del quinoa
2 dele vand
Kokosolie til stegning

Skyl quinoaen og kom den i en gryde sammen med vandet. Kog op og lad den simre i 10-12 minutter før den sættes til afkøling. Kog gerne quinoaen dagen før, så du er sikker på, at den er helt kold! Når quinoaen er kold fordeles den i et ovnfast fad og bages ved 175 grader i 30 minutter. Rør rundt i quinoaen hvert 10. minut, så den ikke bliver brændt.

Crispy quinoa

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr