Crispy quinoa

I Kuala Lumpur fik jeg serveret den bedste avocadomad, jeg til dato har smagt, og jeg har simpelthen ikke kunne få den ud af hovedet siden. Hvad den præcis kunne i forhold til de mange andre avocadomadder jeg har fortæret i tidens løb er egentlig meget simpelt. Den var toppet med knasende crispy quinoa og dét var altså bare fantastisk! Derudover bestod den af avocado (selvfølgelig), granatæblekerner og et perfekt stegt spejlæg og tilsammen blev det altså bare lækkert med mere lækkert på.

Det eneste, der tager lidt tid at lave er den crispy quinoa, da quinoaen først skal koges, køles, bages og til sidst køles igen – men det er altså alle anstrengelserne værd. Og når man alligevel er i gang, kan man jo ligeså godt lave en lidt stor portion, for crispy quinoa kan både bruges som topping til en skøn avocadomad som her, men også som topping til salater og supper og så er jeg sikker på, at den også smager helt forrygende i en müsli!

Crispy quinoa

Crispy quinoa
1 del quinoa
2 dele vand
Kokosolie til stegning

Skyl quinoaen og kom den i en gryde sammen med vandet. Kog op og lad den simre i 10-12 minutter før den sættes til afkøling. Kog gerne quinoaen dagen før, så du er sikker på, at den er helt kold! Når quinoaen er kold fordeles den i et ovnfast fad og bages ved 175 grader i 30 minutter. Rør rundt i quinoaen hvert 10. minut, så den ikke bliver brændt.

Crispy quinoa

  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt