En god kop kaffe, der blev nydt i Kuala Lumpur for under en uge siden

Det har været hårdt at komme hjem. Hjem til en lejlighed, der var tom, kold og mørk og ikke længere føltes som hjem. Hjem til et dødsfald, der har ramt mig ufatteligt hårdt og en begravelse, der venter lige om hjørnet. Hjem til hundrede planer og praktiske ting, der skulle og stadigvæk skal ordnes. Puha! Alligevel er det nu meget godt at være kommet hjem og for at prøve at se lidt lysere på tilværelsen, har jeg her til aften siddet og tænkt lidt over alle de rare ting, som jeg selvfølgelig også er kommet hjem til. Listen blev lang, så jeg har begænset mig lidt og kun nedskrevet 10  af de ting, der har gjort min tilværelse lidt ekstra rar de sidste par hårde dage.

1. Min familie og svigerfamilie – de har virkelig været savnet.
2. WiFi, der virker, og mobildata, der ikke koster en milliard.
3. Koldt drikkevand i hanen og varmt vand i bruseren.
4. At have “rigtigt” tøj på fremfor det løse tøj, jeg har tullet rundt i de sidste måneder.
5. Tanken om, at jeg kan lave min egen mad i mit eget køkken – nu mangler jeg lige bare tiden til det.
6. Danske supermarkeder med varer man kender.
7. Fortov, man faktisk kan gå på, og trafik, hvor de fleste faktisk overholder færdselsreglerne.
8. Tanken om, at jeg ikke længere behøver at leve i en rygsæk og at jeg faktisk kan pakke permanent ud.
9. Min helt egen vaskemaskine og mit helt eget vaskepulver, der ikke stinker af billig parfume.
10. Dét, at jeg endelig kan begynde at bruge min Atelier Aarhus kalender, som jeg købte helt tilbage i september!

Hvilke ting plejer du at glæde dig allermest over, når du kommer hjem fra en rejse?


Street Food i Bangkok, der blev udforsket for over 3,5 måned siden

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username