En god kop kaffe, der blev nydt i Kuala Lumpur for under en uge siden

Det har været hårdt at komme hjem. Hjem til en lejlighed, der var tom, kold og mørk og ikke længere føltes som hjem. Hjem til et dødsfald, der har ramt mig ufatteligt hårdt og en begravelse, der venter lige om hjørnet. Hjem til hundrede planer og praktiske ting, der skulle og stadigvæk skal ordnes. Puha! Alligevel er det nu meget godt at være kommet hjem og for at prøve at se lidt lysere på tilværelsen, har jeg her til aften siddet og tænkt lidt over alle de rare ting, som jeg selvfølgelig også er kommet hjem til. Listen blev lang, så jeg har begænset mig lidt og kun nedskrevet 10  af de ting, der har gjort min tilværelse lidt ekstra rar de sidste par hårde dage.

1. Min familie og svigerfamilie – de har virkelig været savnet.
2. WiFi, der virker, og mobildata, der ikke koster en milliard.
3. Koldt drikkevand i hanen og varmt vand i bruseren.
4. At have “rigtigt” tøj på fremfor det løse tøj, jeg har tullet rundt i de sidste måneder.
5. Tanken om, at jeg kan lave min egen mad i mit eget køkken – nu mangler jeg lige bare tiden til det.
6. Danske supermarkeder med varer man kender.
7. Fortov, man faktisk kan gå på, og trafik, hvor de fleste faktisk overholder færdselsreglerne.
8. Tanken om, at jeg ikke længere behøver at leve i en rygsæk og at jeg faktisk kan pakke permanent ud.
9. Min helt egen vaskemaskine og mit helt eget vaskepulver, der ikke stinker af billig parfume.
10. Dét, at jeg endelig kan begynde at bruge min Atelier Aarhus kalender, som jeg købte helt tilbage i september!

Hvilke ting plejer du at glæde dig allermest over, når du kommer hjem fra en rejse?


Street Food i Bangkok, der blev udforsket for over 3,5 måned siden

P.S. Jeg ved godt, at madplanen for næste uge mangler, men jeg har simpelthen hverken haft tid eller overskud til at få den lavet. Måske I i stedet kan kigge lidt på denne, denne eller denne som alle blev lavet i efteråret. Jeg er sikker på, at de virker endnu! 😉

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip