Glædelig jul alle sammen! Jeg håber virkelig, at I alle havde den skønneste juleaften og at I lige klemte et ekstra stykke flæskesteg med sprøde svær ned for mig. Jeg selv og min kæreste holdt i år juleaften på Maldiverne og det var super hyggeligt. Vi spiste maldivisk mad, drak lidt vin, hørte julemusik, ringede hjem og kiggede på stjerner. Aftenen mindede ikke det mindste om dansk jul, men det var vores første jul sammen og en jul jeg altid vil huske.

Jeg har drømt om at komme til Maldiverne i flere år og dét pludselig at være der, var helt fantastisk. Vandet var klart og blåt, øerne kridhvide og himlen skyfri det meste af tiden. Vi boede på en båd med seks andre turister, fire besætningsmedlemmer og en lokal guide. Båden var ikke stor, men den var heldigvis stor nok. Vi havde vores egen lille bitte kahyt og fik serveret tre fantastiske måltider hver dag. Dagene gik med at snorkle, gå ture på øerne og slappe af på båden – aftenerne gik med hygge og stjernekiggeri. Jeg har ikke været så afslappet som jeg var på den båd i mange, mange år. Det var skønt!

Med hensyn til snorkleriet skulle jeg lige have en dags tilløb. Jeg fik et mindre angstanfald den første dag og kom slet ikke i vandet. På anden dagen blev jeg tvunget i vandet af kaptajnen og det var kun godt. De efterfølgende dage fik jeg snorklet meget, men slet ikke lige så meget som de andre på båden. Jeg er hunderæd for livet under vandet, men flot var det da og jeg fik både set skildpadder, tusindvis af fisk, hummere, delfiner og en kæmpe rokke. I går sluttede vores uge i paradis og vi befinder os nu på Sri Lanka. Her skal vi være i 16 dage før vi tager 10 dage i Malaysia og derefter vender snuden hjemad til kolde, kolde Danmark.

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username