2016 har været et begivenhedsrigt år for mig og jeg vil nu tage jer med en lille tur “down memory lane”. Da jeg sad og udarbejde dette indlæg, læste jeg alle mine indlæg fra 2016 igennem. Jeg skiftevis krummede tæer, smilede stort og fældende en lille tåre – 2016 har været et hårdt år, men det har været alle kampene værd! Og hvor er jeg bare fantastisk glad for, at jeg har valgt at dokumentere det hele her i mit lille hjørne af internettet.

Læs også: 12 skønne opskrifter fra 2016

Januar 2016
Januar i år var den måned, hvor jeg afsluttede det sidste fag på min uddannelse og derefter kun manglede specialet. Det var også den måned, hvor jeg slog PR på 10 kilometer distancen – en PR der ikke er blevet slået siden. Åhh hvor jeg dog savner at løbe!

Februar 2016
I februar tog jeg et smut til London med min kæreste, hvorefter at jeg for alvor fik travlt med specialet. Den ene dag tog den anden og pludselig vinkede jeg farvel til vinteren og tog i mod foråret med åbne arme.

Marts 2016
Årets første forårsmåned og jeg begyndte for alvor at kunne mærke, hvordan dagene blev både lysere og længere. Hverdagen kørte sin vante gang, men blev kort afbrudt af lidt hverdagsluksus, da min kærestes og jeg fejrede vores 4-års kærestedag med en fin middag. Marts måned var også den måned i hele 2016 hvor jeg udgav flest indlæg.

April 2016
April har altid været min yndlingsmåned og i år var ingen undtagelse – jeg har nemlig fødselsdag i april! I år var april måned dog lige end tand bedre, da min kæreste og jeg for alvor begyndte at planlægge vores store rejse og så slog jeg sørme vanvittige 8 minutter af min PR på halvmarathondistancen!

Maj 2016
Maj var lige så skod, som april var god. Jeg tvivlede på mig selv, specialet var begyndt at spidse til, jeg var stresset, bloggen blev forsømt og det hele kulminderede, da jeg måtte udgå fra Copenhagen Marathon. Jeg ramte virkelig bunden!

Juni 2016
I juni tog jeg revanche og jeg gennemførte mit første marathon! Det var en helt fantastiske oplevelse og en succes jeg uden tvivl havde brug for. Derudover blev min søster student i denne måned og den første fra mit hold på min uddannelse forsvarede sit speciale og kunne kalde sig farmaceut. Jeg selv glemte alt om specialet for en stund og tog på Roskilde Festival.

Juli 2016
Det hele spidsede til igen og jeg levede i en boble hele måneden. Specialet skulle færdiggøres, jeg var presset og overhovedet ikke mig selv. Det var forfærdeligt og jeg håber aldrig, at jeg kommer til at have det på den måde igen!

August 2016
Jeg afleverede mit speciale den 1. august og lettelsen var enorm! Jeg fik livet tilbage for en stund, men jeg begyndte hurtigt at kede mig. Det gik dog hurtigt over og jeg nød bare friheden mens jeg talte dagene til mit specialeforsvar. Endelig kom dagen, jeg forsvarede, bestod og fik titlen cand.pharm.!

September 2016
September gik mest med at arbejde og nyde, at den evigt dårlige samvittighed, man render rundt med som studerende, endelig var væk. Derudover glædede jeg mig og forberedte mig til min kærestes og min meget snarlige rejse. Jeg sluttede måneden af med at offentligøre, at jeg var gået solo og at bloggen derfor ikke længere var tilknyttet et blognetværk – en beslutning jeg stadigvæk er virkelig glad for! Og så løb min seje søster sit første halvmarathon i en virkelig sej tid!

Oktober 2016
Ugen op til afrejse var virkelig stressende, og inden jeg så mig om stod min kæreste og jeg med pakkede rygsække i lufthavnen og sagde farvel til venner og familie! Vi fløj først til Bangkok og derfra tog vi ud på jungle trekking. Byerne Chiang Mai og Chiang Rai blev også besøgt før turen gik videre til Laos.

November 2016
Hele november måned brugte vi på at udforske Vietnam. Første stop var Hanoi hvorfra vi besøgte både Sapa og Halong Bay. Efterfølgende brugte vi 20 dage på at køre fra Hanoi til Ho Chi Minh City på scooter – sikke en kæmpe oplevelse.

December 2016
December har ikke budt på meget jul, men til gengæld har jeg udforsket Phnom Penh, daset på Otres Beach og set på flotte templer i Siem Reap. Jeg har holdt “jul” på Maldiverne og befinder mig i skrivende stund på Sri Lanka, hvor jeg sammen med min dejlige kæreste skal hoppe ind i det nye år. Tak for alt 2016!

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username