Chili con carne

I har sikkert alle sammen helt vildt juletravlt derhjemme, ikke? Jeg kan godt huske hvordan det er – stressende, men helt fantastisk hyggeligt på en og samme tid. Jeg savner det sgu mere end jeg lige havde forestillet mig at jeg ville. I år bliver første gang, at jeg skal holde jul uden min forældre, det er første gang, at jeg er sammen med min kæreste juleaften og det er første gang, at skal holde jul i et andet land. Jeg tænker meget på jer derhjemme og jeg tænkte, at en opskrift på en god omgang hurtig, varm og super nem chili con carne ville falde i god jord midt i juletravlheden. Opskriften er selvfølgelig et repost, men det bliver den altså ikke dårligere af – tværtimod!

Læs også: Julies røde karry med oksekød

Chili con carne

Chili con carne
4 personer

500 gram hakket oksekød
1 dåse tomatpuré (140 gram)
1 dåse chilibønner
1 dåse hakkede tomater med chili
1 lille dåse majs
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Tilbehør
Creme fraiche
Forårsløg
Cheddarost
Blomkålsris og/eller ris

Brun kødet i en gryde og tilsæt tomatpuré, chilibønner, hakkede tomater og majs. Lad retten simre i 15-20 minutter før du smager til med salt og peber. Servér retten med ris, snittede forårsløg, friskrevet cheddarost og en smule creme fraiche.

Chili con carne

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip