Jeg kan næsten ikke tillade mig, at kalde mig selv for “blogger”, hvis ikke jeg her i slutningen af året udgiver et “mest læste indlæg”-indlæg – så det kommer altså her. Selvom det ikke er meget mad, jeg har fået lavet de sidste par måneder, så føler jeg mig stadigvæk bedst tilpas i kategorien “madblogger” og det bærer indlæggene i top 20 også præg af. Faktisk skal vi helt ned til plads 19 for at finde et indlæg, der ikke indeholder en opskrift. Det indlæg handler om den dag i maj måned, hvor min marathondrøm braste og jeg måtte udgå af Copenhagen Marathon efter 28,3 km. Skøn mad og fiaskoer er åbenbart det der hitter!

De 20 mest læste indlæg i 2016:

 1. Hverdagskylling med pesto, tomat og mozzarella
 2. Fantastisk blomkålsbrownie
 3. Æggemuffins med ost og skinke
 4. Den bedste chokoladekage
 5. Jordbærkompot
 6. Saltede valnødder
 7. Madvafler med kylling og grønt
 8. Balsamicogulerødder
 9. Chokolade chiagrød
 10. Madtærte med hakket oksekød og feta
 11. Gulerodssalat med persille og granatæble
 12. Granola – eller faktisk bare ristet müsli
 13. Krydret græskarkage uden raffineret sukker og gluten
 14. Fredagsmad
 15. Squashkage – grøn, svampet og virkelig lækker
 16. Æblepandekager
 17. De bedste kanelsnegle ala Emily
 18. Super sunde grøntsagsvafler
 19. En brast marathondrøm – Copenhagen Marathon 2016
 20. Pikant kylling med blomkålsris

 • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
 • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
 • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
 • Sndag starter langsomt
 • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
 • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
 • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
 • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip