Drømmekagegrød

Begrebet “havregrød” har for mig længe omfattet den klistrede smagløse masse, der kommer ud af give havregryn, vand og salt to minutter i mikroovnen. Det er altså bare ikke lækkert! På det seneste har hypen omkring grød på de sociale medier dog fået mine øjne op for, at havregrød er meget mere end det. Havregrød kan faktisk smage virkelig lækkert og hver onsdag i hele november har jeg fået æren af at dele ud af Annas favoritopskrifter. Jeg har længe fulgt Anna på Instagram, hvor hun under navnet @groedgrisen poster de skønneste billeder og medfølgende opskrifter på grød. Indtil nu har jeg her på bloggen delt Annas opskrift på havregrød med kaffe-karameliserede bananer, hendes opskrift på den ultimative chokoladegrød og hendes opskrift på den skønneste chiagrød. I denne uge får I noget, der lyder mere som en dessert end en morgengrød – nemlig en drømmekagegrød. Lyder det ikke næsten for godt til at være sandt? Det er ihvertfald en opskrift, jeg skal prøve, når jeg kommer hjem! Det skal lige nævnes, at Anna er ambassadør for Bodylab og hun bruger derfor deres produkter i hendes opskrifter. Jeg har linket til de pågældende produkter i opskriften, men mange af tingene er sundere alternativer til ting, du med garanti allerede har stående i køkkenskabet, så de fleste specielle produkter kan altså sagtens erstattes.

Drømmekagegrød

// Denne opskrift indeholder affiliate links //

Drømmekagegrød
1 person

1 dl grovvalsede havregryn
1 dl mælk
1,5 dl vand
1 tsk. chiafrø
Lidt salt
½ banan i tern

Glasur:
10 gram vaniljeproteinpulver
Vand

Topping:
10 gram smør
10 gram kokosmælk
10 gram kokosmel
10 gram Zero Pure Gold (sukkerfri erstatning for brun farin)

Bland alle ingredienserne til grøden i en gryde og kog det op. Imens den koger laves en “glasur” af vaniljeproteinpulver og lidt vand (så gryner pulveret ikke, når den blandes med den varme grød). Når grøden er næsten færdig, tilsættes glasuren, der blandes godt, og grøden koges færdig. Toppingen laves ved at smelte smør i en gryde, og derefter tilsætte kokosmælk, kokosmel og zero pure gold. Rør rundt og lade det blive ligesom var det til en drømmekage! Lav eventuelt toppingen dagen før, og sæt det i køleskabet, så den samler sig.

  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder
  • I dag har jeg vret ude og spise med en
  • Hvad mon der foregr inde i hovedet p sdan en
  • Fejrer at kresten nu har to ugers ferie med en
  • Man gr aldrig galt i byen med en god brownie