soede-sunde-vafler-1

Imens jeg er ude at rejse, har jeg planlagt det sådan, at der hver onsdag kommer en opskrift her på bloggen. Det kan enten være en af mine egne opskrifter, en opskrift fra en af de søde gæstebloggere eller en samling af opskrifter fra arkivet. Denne første onsdag deler jeg en opskrift på en omgang søde sunde vafler, som jeg bagte og spiste til morgenmad på min fridag i sidste uge. Vaflerne er sødet med banan, vanilje og kardemomme i stedet for sukker og hvedemelet er skiftet ud med mandelmel, men de smager alligevel sødt og syndigt – præcis som vafler skal smage.

Sunde søde vafler
4 stk.

1 banan
2 æg
50 gram mandler malet til mel
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. kardemomme
1 tsk. bagepulver
Kokosolie til stegning

Blend banenen med æggene og rør derefter mandelmel, vaniljepulver, kardemomme og bagepulver i. Steg vaflerne i en smule kokosolie i vaffeljernet og top med det du allerbedst kan lide. Jeg toppede med friske figner, hakkede mandler, mørk chokolade, mynte og en lille smule akaciehonning.

soede-sunde-vafler-2

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip