kanelsnurrer3

Hej alle søde mennesker. Mit navn er Julie Bruun og jeg blogger til dagligt ovre på Juliebruun.com. Som I nok har bemærket, er Nadia ude og opleve verden og nyder helt sikkert livet det bedste hun overhovedet kan. Imens har jeg lovet hende at dele en af mine opskrifter med jer. Jeg har valgt mine kanelsnurrer, da jeg bare elsker den opskrift. Jeg er vild med hjemmebag, jeg er vild med kanel og gerne noget snasket – så hvad var mere oplagt end snaskede kanelsnurrer.

kanelsnurrer2

Kanelsnurrer

Ovre på min egen blog har jeg en video, som viser fremgangsmåden på snurrerne. Den er I selvfølgelig velkommen til at lure lidt på – find den HER. Ellers får I opskriften her, som svarer til 13-14 stk.

1/4 pakke gær
1 tsk salt
2 spsk. agavesirup
3 spsk. olie
5 dl lunken vand
1 dl skyr
300 gram grahamsmel
700-800 gram hvedemel + mel til at rulle i

Kom gær, salt, sirup, olie og vand i en røremaskine og rør til gær er opløst. Tilsæt så melet og lad den køre i yderlige 5-10 minutter. Har du ikke en røremaskine, kan de sagtens æltes i hånden. Men jo længere tid der æltes, jo bedre dej får du. Lad dejen hæve overdækket på køkkenbordet i en times tid, gerne to hvis du har det.

Kanelcreme
1 moden banan
200 gram blødt smør
1/2 tsk. salt
4 ret store spsk. kanel
4 spsk. agavesirup

Mos bananen godt og bland smør, salt, kanel og sirup.

Når dejen har hævet og cremen er blandet, skal der rulles. Rul dejen ud til en stor firkant, så tynd som muligt. Sørg for den kan slippe bordet (det kan være en idé at dele dejen i to, så du ikke skal styre så meget dej på en gang). Kom kanelsnask på firkanten og smør det ud over hele firkanten. Fold nu en tredjedel af dejen ind mod midten, og fold den anden tredjedel indover den første, så du har 3 lag dej. Rul meget forsigtigt dejen så flad som muligt, man pas på den ikke sprækker, så kanelsnasken presses ud. Skær dejen ud i strimler, ca. 2-3 cm brede. Spræt strimlen op, men ikke hele vejen igennem (lad enden være). Nu skal strimlerne snos. Lad nu kanelsnurrerne hæve i 30 minutters tid og pensl med en æggeblomme. Bag ved 200 grader i 15-20 minutter.

Ellers vil jeg bare sige tak for lån af bloggen til Nadia. I er meget velkomne til at kigge forbi min Instagram også (@juliebruunsblog) eller min facebookside.

kanelsnurrer

For en god ordens skyld skal det lige nævnes, at billederne er taget og opskriften udviklet af Julie!

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med