gaestebloggere

…kommer bloggen selvfølgelig ikke til at stå helst stille. Jeg kommer forhåbentlig til at dele en masse fra vores tur, og så har jeg også planlagt lidt indlæg hjemmefra. Derudover har jeg fået et par af mine yndlingsbloggere og -instagrammere til at dele lidt også – og det kan I godt glæde jer til!

I oktober er det Pernille og Julie, der hver deler en opskrift på lidt til den søde tand og hver onsdag i hele november deler Anna aka. Grødgrisen ud af sine fantastiske opskrifter på grød. I december sker der ikke så meget på gæstefronten, men i januar går vi all in på sundhed og nye vaner – sådan er det jo med januar, ikke? Maria deler en skøn vegetarisk opskrift og Stinna en opskrift på en af hendes sunde søde kager. Derudover kigger Trine ind og fortæller lidt om, hvordan hun gik fra at være knap så vild med løb til at blive løber med stort L. Lyder det hele ikke bare for lækkert?!

Men jo, det er i morgen vi rejser og vi er vist så klar, som vi kan blive. Den sidste flyttekasse står klar til at blive fyldt med de allersidste ting, rygsækkene er næsten pakket og vores behageligste flyvetøj lagt frem. Derudover blafre sommerfuglene som sindssyge i maven, tiden har aldrig sneglet sig sådan af sted og aldrig har jeg glædet mig så meget til det blev mandag!