Tropisk havregrød med kokos og mango-1

Jeg fik lidt det forkerte ben ud af sengen denne morgen. For det første havde jeg ikke sovet særlig godt, jeg fik vrisset lidt af kæresten, og så gik min børste i stykker, da jeg forsøgte at få styr på fuglereden. Ahmen altså! Som om det ikke var nok, så tabte jeg også den dåse kokosmælk, jeg netop havde åbnet, da jeg ville lave denne tropiske havregrød med kokos og mango, hvilket resulterede i, at hele mit køkkengulv blev smurt ind i kokos. Jeg overvejede et kort øjeblik, om jeg bare skulle gå i seng igen… Heldigvis havde jeg en ekstra dåse kokosmælk i skabet og grøden endte med at smage hamrende godt. Derudover skinner solen, himlen er blå og mit køkken dufter nu skønt af kokos, så mon ikke det nok skal blive en god dag alligevel? Jeg tænker, at jeg lige vil sende en sød undskyldende besked til min kæreste og så ellers skynde mig på arbejde. I må alle have en forrygende mandag! 🙂

Tropisk havregrød med kokos og mango
1 portion

1 dl havregryn
2 spsk. kokosmel
1,5 dl kokosmælk
1,5 dl vand
Salt

Topping: mango og mynte

Bland alle ingredienserne i en gryde og kog op under omrøring. Lad grøden simre til den har den ønskede konsistens og top så med mango og mynte.

Tropisk havregrød med kokos og mango-2

No images found!
Try some other hashtag or username