Hold da helt op hvor tiden snegler sig afsted! Kan det ikke bare snart blive mandag? Eller måske ikke alligevel, for jeg har stadigvæk mange ting, jeg skal nå inden afrejse og en masse mennesker, jeg skal nå at sige farvel til. I lørdags sagde jeg farvel og på gensyn til en rigtig god veninde, som jeg i forvejen ser alt for sjældent. Jeg havde inviteret hende til middag, men hele dagen havde jeg travlt med at pakke min lejlighed ned i flyttekasser, så den tid, jeg havde til madlavningen, var rimelig begrænset. Jeg endte med at servere denne spinatsalat med tomat og mozzarella, der trods sin enkelthed er fyldt med smag og så tager den seriøst under 5 minutter at bikse sammen. Salaten serverede jeg til disse kyllingespyd, lidt kartoffelfritter og denne ærtemos til at dyppe i.

spinatsalat-med-tomat-og-mozzarella-2

Spinatsalat med tomat og mozzarella

Et par håndfulde frisk spinat
10-15 cherrytomater
1/2 rødløg
125 gram frisk mozzarella (1 pose)
2 spsk. balsamico

Skær spinaten ud i mindre stykker og skær cherrytomaterne i kvarte. Hak rødløget fint og skær mozzarellaen i tern. Bland det hele sammen og slut af med at fordele balsamicoen ud over. Salaten skal helst spises med det samme, da den bliver lidt slatten af at stå for længe i køleskabet 🙂

spinatsalat-med-tomat-og-mozzarella-1

  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere
  • Det er landet en ny opskrift p bloggen i dag