Salat med spinat. tomat og mozzarella

Salaten, der passer til alt

Hold da helt op hvor tiden snegler sig afsted! Kan det ikke bare snart blive mandag? Eller måske ikke alligevel, for jeg har stadigvæk mange ting, jeg skal nå inden afrejse og en masse mennesker, jeg skal nå at sige farvel til. I lørdags sagde jeg farvel og på gensyn til en rigtig god veninde, som jeg i forvejen ser alt for sjældent. Jeg havde inviteret hende til middag, men hele dagen havde jeg travlt med at pakke min lejlighed ned i flyttekasser, så den tid, jeg havde til madlavningen, var rimelig begrænset. Jeg endte med at servere denne salat med spinat tomat og mozzarella, der trods sin enkelthed er fyldt med smag og så tager den seriøst under 5 minutter at bikse sammen. Salaten serverede jeg til disse kyllingespyd, lidt kartoffelfritter og denne ærtemos til at dyppe i.

Salaten er egentlig bare den klassiske tomatsalat tilsat lidt spinat. I ved, den salat hvor tomat og mozzarella bliver skåret i skiver og lagt skiftevis på et fad sammen med rødløg og basilikum? Her er tomaterne blot skiftet ud med cherrytomater, der jeg personligt bedre kan lide dem, og basilikummen er skiftet ud med spinat for at give salaten lidt mere fylde.

Læs også: Gulerodssalat med persille og granatæble

Salat med spinat. tomat og mozzarella

Find den nemme opskrift på salat med spinat, tomat og mozzarella her:

Salat med spinat, tomat og mozzarella

2 personer
Ingredienser
  • Et par håndfulde frisk spinat
  • 10-15 cherrytomater
  • 1/2 rødløg
  • 125 gram frisk mozzarella 1 pose
  • 2 spsk. balsamico
Fremgangsmåde
  • Skær spinaten ud i mindre stykker og skær cherrytomaterne i kvarte. Hak rødløget fint og skær mozzarellaen i tern.
  • Bland det hele sammen og slut af med at fordele balsamicoen ud over.
  • Salaten skal helst spises med det samme, da den bliver lidt slatten af at stå for længe i køleskabet.
Salat med spinat. tomat og mozzarella