Omelet med rucola og avocado-3-3

I dag har jeg en velfortjent fridag og det betød, at jeg i morges havde ekstra god tid til at lave morgenmad. Jeg lavede denne skønne omelet med rucola og avocado og den blev virkelig god, hvis jeg selv skal sige det. Æggemassen blev perfekt cremet og alt den friske grønt på toppen satte lige prikken over i’et. Og så gør det jo heller ikke noget, at den blev så fin at se på, vel?

Resten af min fridag skal gå med at pakke flyttekasser, for med kun 18 dage til afrejse (!), tænker jeg, at det er på tide så småt at begynde. Men hvor pokker skal man lige starte? Jeg ønsker jer alle en skøn torsdag!

Læs også: Omelet proppet med grønt

Omelet med rucola og avocado-1-3

Omelet med rucola og avocado
1 person

3 æg
1/2 avocado
8 cherrytomater
40 gram feta
1 god håndfuld rucola
1 håndfuld blåbær
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Pisk æggene sammen med salt og peber. Skær avocadoen og cherrytomaterne i tern. Bland halvdelene af avocadoen, cherrytomaterne og fetaen med æggene. Opvarm en pande med en smule kokosolie og kom halvdelen af rucolaen på. Lad den stege et halvt minuts tid før æggemassen kommes på. Skru helt ned og steg omeletten til æggemassen er fast (læg eventuelt et låg på). Top omeletten med resten af rucolaen, avocadoen og fetaen og slut af med at drysse med blåblær.

Omelet med rucola og avocado-2-3

  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder
  • I dag har jeg vret ude og spise med en
  • Hvad mon der foregr inde i hovedet p sdan en
  • Fejrer at kresten nu har to ugers ferie med en
  • Man gr aldrig galt i byen med en god brownie