Omelet med rucola og avocado

Omelet med rucola og avocado til morgenmad

I dag har jeg en velfortjent fridag og det betød, at jeg i morges havde ekstra god tid til at lave morgenmad. Jeg lavede denne skønne omelet med rucola og avocado og den blev virkelig god, hvis jeg selv skal sige det. Æggemassen blev perfekt cremet og alt den friske grønt på toppen satte lige prikken over i’et. Og så gør det jo heller ikke noget, at den blev så fin at se på, vel? Resten af min fridag skal gå med at pakke flyttekasser, for med kun 18 dage til afrejse (!), tænker jeg, at det er på tide så småt at begynde. Men hvor pokker skal man lige starte? Jeg ønsker jer alle en skøn torsdag!

Læs også: Omelet proppet med grønt

Omelet med rucola og avocado

Opskrift på omelet med rucola og avocado

En omelet kan laves på mange måde. Den kan være tynd som en pandekage, som denne omelet med tomat og basilikum, eller tyk og proppet med grønt, som er tilfældet med denne. Den kan også være sød som denne æbleomelet eller som denne omelet med banan og kokos. Denne omelet med rucola og avocado er lidt en mellemting mellem dem alle. Der er tilberedt grønt i æggemassen og frisk og sprødt grønt på toppen. Der er den cremede avocado, den salte feta og de søde blåbær. Kort sagt, så har denne omelet det hele.

Omelet med rucola og avocado

Omelet med rucola og avocado

Forberedelse 5 minutter
Tilberedning 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
1 person
Ingredienser
 • 3 æg
 • 1/2 avocado
 • 8 cherrytomater
 • 40 gram feta
 • 1 god håndfuld rucola
 • 1 håndfuld blåbær
 • Salt og peber
 • Smør eller olie til stegning
Fremgangsmåde
 • Pisk æggene sammen med salt og peber. 
 • Skær avocadoen og cherrytomaterne i tern. 
 • Bland halvdelene af cherrytomaterne og halvdelen af fetaen med æggene. 
 • Opvarm en pande med en smule fedtstof og kom halvdelen af rucolaen på. Lad den stege et halvt minuts tid før æggemassen kommes på. 
 • Skru helt ned og steg omeletten til æggemassen er fast (læg eventuelt et låg på). 
 • Top omeletten med resten af rucolaen, cherrytomaterne og fetaen samt avocado og blåbær.

Omelet med rucola og avocado

No images found!
Try some other hashtag or username