Min august måned har lidt været en mærkelig størrelse. Den 1. august afleverede jeg mit speciale og jeg var utrolig lettet, men der gik alligevel ikke længe før jeg begyndte at kede mig. Jeg dur virkelig ikke til at lave ingenting! Måneden sluttede på bedste vis, da jeg afsluttede min uddannelse med et 10-tal. Her kommer et lille tilbageblik på noget af alt alt det, der er sket i måneden, der netop er gået.

Specialeforsvar-7

I månedens løb har jeg delt en række hverdagsglimt (HER, HER og HER). Det er noget jeg synes er vildt hyggeligt gøre, da det får mig til at tænke en ekstra gang over alle de herlige ting, der sker omkring mig. Jeg har også fortalt lidt om at være morgenmennske og have en kæreste, der absolut ikke er det.

Blomster-1-3

Jeg har også snakket lidt om mit løberi, der stadigvæk er sat på standby. I aften skal jeg løbe DHL med mit arbejde og det bliver den første løbetur i jeg ved ikke hvor lang tid. Jeg krydser virkelig fingre for, at knæet kan holde til de 5 km – ellers må jeg sgu powerwalke!

Jeg gav en status på vores kommende rejse, da der var 45 dage til afrejse. I dag er der kun 32 dage til! Hold da helt op hvor jeg glæder mig! Jeg fortalte også lidt om, at øvelse gør mester og at jeg selv synes, at jeg bliver bedre og bedre til alt det her bloggeri. Jeg skal huske, at det er helt i orden at rose sig selv af og til!

Pandekagekage-1-2

Opskrifter, der ramte bloggen i august:
Koldhævede morgenboller med rug
Græsk salat med græske kyllingefrikadeller
Kanelsnurrer med æble, chokolade og mandler
Salat med vandmelon, feta og mynte
Tapas-inspiration
Pandekagekage med brombærskum
Squashfrikadeller
Smoothie med vandmelon
Chokoladegrød
Blandet salat med peanut-lime dressing
Morgenpizzaer med æg, parmaskinke og lynbagte cherrytomater
Quinoa bowl med guacamole og andet grønt

Morgenpizzaer med æg, parmaskinke og lynbagte cherrytomater-1

September bliver også en måned, hvor jeg er lidt i en venteposition. Selvom jeg er færdiguddannet, skal jeg ikke ud og søge jobs, da jeg jo rejser væk i 3,5 måned lige om lidt. I stedet skal jeg arbejde lidt på mit studiejob, holde lidt fri, pakke min lejlighed ned og ellers bare forberede mig til turen. Den her måned har bare at gå rigtig stærkt, så jeg hurtigst muligt kan komme ombord på det fly, der vil tage mig ud på eventyr! 🙂

Blomster-1-3