Morgenmad-1
…ens mandag morgen starter sådan her.

Kalender-1
…man modtager den fineste pakke indeholdende denne smukke kalender. Nu skal det bare lige blive 2017!

Kaffemøde-1
…det har været så lunt i vejret, at en iskaffe om dagen næsten har været obligatorisk. Her nydt på den bruneste og varmeste café, jeg nogensinde har været på – heldigvis smagte kaffen godt.

CPH half-4
…man får en træt og rørt lillesøster i armene efter, at hun har løbet sit første halvmarathon i tiden 1:52:40. Jeg selv fældende også en lille tåre af stolthed. Næste år gør vi det sammen!

CPH half-1
…man meget koncentreret stirrer på en masse fremmede mennesker, der løber forbi, for lige pludselig at spotte den person, men har stået og ventet på. Forløsningen var så stor, at jeg både fik skreget og hoppet så meget, at de omkringstående tilskuer grinende gloede på mig.

CPH half -5
…man ser dette smil klistret på sin seje søsters ansigt!

Bøffer-1
…man griller røde bøffer to gange på en uge – hvordan kunne man lade være i det vejr?!


Endnu en skøn uge er gået og det har været en travl en af slagsen – på den gode måde. Jeg har arbejdet og jeg har spist mad og yndlingsis med gode venner. Jeg har fået de sidste praktiske sager til rejsen på plads og vi mangler nu kun at pakke det vi skal have med i rygsækkene og pakke hele lejligheden ned i flyttekasser. To uger til afrejse og min kæreste synes, at vi har oceaner af tid – typisk mænd! Jeg har også været til et spændende møde om min blogs fremtid, men meget mere om det meget snart. Sidst men ikke mindst har jeg været til en grænseoverskridende madklub med tre piger, jeg ikke kendte og så har jeg heppet som en sindssyg til Copenhagen Half Marathon. Pyha, intet under at jeg havde behov for at spendere hele søndag eftermiddag på sofaen! 🙂 Hvordan var jeres uge?