Kandidatfest-2
…solen skinner, man har inviteret gæster og kan servere mojitos på terrassen.

Kandidatfest-1
…man kan nyde et flot dækket bord og melde alt klar i god tid inden gæsterne kommer.

Brombær-1
…man kan plukke friske brombær med hjælp fra disse to.

Morgenmad-1-3
…man starter dagen med en sådan morgenmad.

Søndermarken-1
…man går en lang tur alene i det skønneste milde sensommervejr og lader tanker om fortid, nutid og fremtid myldre.

Kandidatfest-5
…når man kan nyde en skøn sensommeraften med ham man allerbedst kan lide.


Det er under 14 dage siden, at jeg var oppe at forsvare mit speciale, men det føles allerede som en evighed siden. Den forgangne uge har jeg brugt på at arbejde, hygge mig i stor til og nyde de frie aftener uden dårlig samvittighed. Jeg har plukket brombær, hygget med den bedste veninde, besøgt familie og slappet af. I lørdags holdt jeg en lille hyggelig kandidatfest, hvor der blev serveret mojitos på mine forældres solbeskinnede terrasse, spist lækker mad, hygget og snakket. Det var en rigtig hyggelig og vellykket aften og jeg føler mig så heldig at have så mange skønne mennesker i mit liv. Søndagen blev brugt på at sove længe, gøre lidt rent og ellers bare slappe af. Jeg gik også en lang tur alene i det skønne solskinvejr, hvor jeg lod tankerne myldre. Tanker om fortid, nutid og fremtid, tanker om de ting jeg allerede har opnået og de ting, der stadigvæk står på listen. Det var rart! I dag starter en ny uge og jeg er så klar – det håber jeg også, at I er! 🙂