I onsdags vinkede jeg farvel til min søster i lufthavnen, da hun ligesom jeg har besluttet at tage ud og rejse i længere tid. Hun er seks år yngre end mig, lige blevet student og åbenbart pludselig blevet voksen nok til at tage en rygsæk på ryggen og tage ud og se verden – uden mig eller mine forældre. Det er lidt svært at forholde sig til, synes jeg nok. Faktisk tog det så hårdt på mig, at jeg efterfølgende blev syg og måtte spendere resten af dagen på sofaen og jeg blev også nødt til at lægge mig syg dagen efter. Eller måske det faktisk var den lidt mistænkelige græske burger, der smagte lidt af karry, som jeg fik serveret i tirsdags, der var årsagen til sygdommen? Uanset hvad er jeg i dag så heldigvis ved at være lidt på toppen igen og opskriften, der egentlig skulle være udgivet i onsdags kommer derfor nu! Eller, det er faktisk ikke engang en opskrift, men mere bare et lille tip om en opskrift fra gemmerne fyldt med grønt og en anden opskrift fra gemmerne. Godt er det ihvertfald og så passer en omgang hjemmelavede melfrie tortillas med grillede forårsløg og porre bare perfekt til fredagsmenuen.

Melfrie tortillas med grillede forårsløg og porre

De melfrie tortillas er disse og opskriften på de grillede forårsløg og porre findes HER. Ud over de grillede forårsløg og denne ultralækre peanut-lime dressing, fyldte jeg mine tortillas med lidt salat, cherrytomater, majs, ærter, avocado og persille, men det gode ved tortillas er jo, at de kan fyldes med ALT. Der kan også sagtens tilføjes lidt kød i form af oksekød eller kylling. De melfrie tortillas kan også sagtens bruges til morgenmad, som HER hvor jeg fyldte dem med æg, bacon og andet godt.

Melfrie tortillas med grillede forårsløg og porre

  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt
  • Jeg gad godt have startet dagen med en omgang bagt