Jeg er ret så vild med den her lune sensommer – også selvom dagene allerede er blevet mærkbart kortere. Det er næsten mørkt, når vækkeuret ringer om morgenen og det er bælgmørkt, når jeg skal i seng om aftenen. Alligevel tænder jeg stadigvæk op i grillen næsten hver eneste aften og jeg griller alt jeg kan komme i nærheden af. Disse grillede forårsløg og porre spiste jeg forleden, da jeg var alene hjemme. Det var super nemt og smagte helt fantastisk og den rest peanut-lime dressing, jeg havde i køleskabet fra dengang jeg lavede denne salat, satte virkelig bare prikken over i’et.

Grillede forårsløg og porre-1

Det er jo ikke en decideret opskrift, jeg deler i dag, men mere bare en god idé. Jeg har ikke skrevet mængder på, da jeg bare grillede de 5-6 forårsløg og den enkelte porre jeg havde i køleskabet. Grill hvad du har og hvad du tror, der bliver spist 🙂

Grillede forårsløg og porre med peanut-lime dressing

Forårsløg og porre
Olivenolie
Havsalt
Persille

Peanut-lime dressing – opskrift HER

Rens forårsløg og porre og pensl dem godt med olivenolie. Grill dem på grillen eller steg dem på grillpanden, drys med havsalt og persille og server med denne skønne peanut-lime dressing.

Grillede forårsløg og porre-2

HUSK, at du stadigvæk kan nå at deltage i konkurrencen om skøn te fra Fredsted – læs mere HER.

No images found!
Try some other hashtag or username