Morgen-1

// Indlægget er udgivet i samarbejde med
Fredsted 
og Kompas Kommunikation //

Herhjemme findes der de krus, der er til kaffe og så findes der de krus, der er til te – og man kan selvfølgelig ikke drikke kaffe af et tekrus og vice versa. Jeg har været inkarneret kaffedrikker siden jeg var 16 år gammel og jeg har altid haft den holdning, at te var noget man drak, når man var syg. Det var ikke fordi jeg ikke kunne lide te – jeg ville bare hellere have mig en kop kulsort kaffe.

Morgenmad-1-3

I dag er det helt anderledes – jeg sætter pris på en god kop te og selv min førhen hellige morgenkaffe er blevet skiftet ud med en skøn kop te. Det hele startede faktisk efter dette års Roskilde Festival, hvor jeg selvfølgelig fik en omgang af den berømte post-festival-forkølelse. Jeg bællede te i lange baner i flere dage i træk – og til sidst fik jeg faktisk smag for det. Nu kan jeg slet ikke forestille mig en morgen uden både duften og smagen af te. Faktisk kom jeg igennem hele specialeskrivningsprocessen uden at drikke en eneste kop kaffe, hvilket åbenbart er noget af en bedrift, hvis man spørg mine kaffedrikkende medstuderende 😉

Ligesom med kaffe, er der stor forskel på te. Jeg vil have te, der smager af noget, te, der ikke bliver bitter og te, der ikke efterlader brunt snask i koppen. Det eneste mærke, der indtil videre har kunne leve op til de krav, har været Pukka, men nu har jeg fået øjnene op for Fredsted. Teen fra Fredsted både dufter og smager helt fantastisk – og så mange af varianterne også økologiske!

Fredsted te-1-3

Er du også teelsker, kan du nu vinde fire pakker skøn te fra Fredsted! Det eneste du skal gøre er at smide en besked i kommentarfeltet, hvor du skriver hvornår på dagen du helst nyder din te. Vinderen trækkes på søndag klokken 12! 🙂

  • Reklame for lecreusetdk  Jeg tnker at dagen fr dagen
  • Godt nytr! nytr kransekage lifebynanfood
  • Godt nytr! Kom du godt ind i det nye r?
  • S blev det hverdag! Allerede? Hvad med at starte ret
  • Flger du min madplan? I s fald skal du have
  • Nr man kommer hjem efter en lang arbejdsdag er det
  • Chili con carne er en perfekt vinteret Rygende varm og
  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon