Der er regn på ruden, men solen skinner og himlen er blå. Jeg er som så ofte før stået op før min kæreste, har lavet mig en en kop te og sat mig foran computeren. Det er en stille lørdag morgen – præcis sådan som jeg bedst kan lide dem.

Morgen-1

Jeg nyder stadigvæk synet af de blomster, jeg fik i tirsdags, men jeg har stadigvæk ikke helt forstået, at jeg faktisk er færdig. Den evige dårlige samvittighed, som man lever med som studerende, er endnu ikke forsvundet og på stille morgener som denne, hvor jeg giver mig god tid til ingenting, er den ekstra tydelig. Mærkeligt ikke?

Morgen-2

I går gik jeg tidligt i seng selvom det var fredag. Klokken var ikke mere en 21:30, men jeg kunne simpelthen ikke holde øjnene åbne længere. Det har været en begivenhedsrig uge med en mandag fyldt med nervøsitet og stress, en tirsdag, der var overvældende på mere end en måde og en onsdag, som gik med at gøre alle de ting, jeg allerbedst kan lide og som sluttede alt for sent fordi jeg lige skulle sikre mig en af disse smukke kalendere. Torsdag var dagen, hvor den sidste er mine studiekammerater endelig kunne kalde sig farmaceut, jeg fik ryddet op i det laboratorium, hvor jeg har stået det sidste år og jeg fik afleveret min labbog – jeg var officielt færdig! Dagen sluttede med DHL og jeg kom endnu engang alt for sent i seng. Fredag skulle jeg blot arbejde, og da jeg kom hjem, var jeg simpelthen så træt, at jeg bare lå på sofaen hele aftenen indtil jeg overgav mig og gik tidligt i seng.

Morgen-3

Det har været en vild uge og jeg har en hyggelig weekend i vente med både fødselsdagsfejring og brunch-spiseri. Nu skal jeg bare lige lære at nyde det og droppe den der pokkers dårlige samvittighed. Jeg håber, at I også har haft en dejlig uge og at I får en helt igennem fantastisk weekend! 🙂

No images found!
Try some other hashtag or username