Squashfrikadeller-1

Sikke en dag! Min kæreste og jeg skulle lige shoppe lidt praktisk til vores kommende rejse og vi kørte derfor en tur til min kæreste absolutte yndlingsbutik Friluftsland. Vi brugte næsten halvanden time i butikken og endte med at købe en drikkedunk til sølle 59 kr. Min kæreste skulle selvfølgelig prøve samtlige jakker og trøjer og nærstudere alt udstyr og så ende med ikke at købe noget af det, da han lige ville hjem og undersøge, om han ikke kunne finde det billigere. Flere gange skulle han også lige forklare mig, hvorfor den der uhyre dyre, praktiske, ret grimme jakke var helt uundværlig. Ahmen altså – det er da den kedeligste form for shopping! Heldigvis tog vi revanche i Sportsmaster bagefter, hvor jeg både fik købt nye sko, bukser og shorts. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget 🙂

Nu har jeg lige en lille times tid herhjemme, før vi igen skal ud af døren og jeg tænkte, at jeg lige ville benytte lejligheden til lige at dele en skøn opskrift med jer. Disse squashfrikadeller fik jeg til aftensmad i går og selvom de ikke just falder  i den kategori, jeg kalder fredagsmad, så var de overraskende lækre. Måske de skal på menuen hjemme hos dig en dag næste uge?

Squashfrikadeller-3

Squashfrikadeller
7-8 stykker

250 gram squash (revet og knuget fri for væde)
75 lille løg
En håndfuld hakkede friske krydderurter (jeg brugte persille og basilikum)
2 æg
1 spsk. loppefrøskaller
3 spsk. Pofiber (kan erstattes af en form for mel mel)
Salt og peber
Sesamfrø

Snit løg fint og bland det med den revne squash, krydderurter, æg, loppefrøskaller, Pofiber, salt og peber. Lad dejen hvile i 10 minutters tid før den formes til frikadeller. Læg frikadellerne på en bageplade beklædt med bagepapir, drys med sesamfrø og bag dem ved 200 grader i 25-30 minutter. Jeg spiste squashfrikadellerne med denne hvidkålssalat med mango og sukkerærter.

Til squashfrikadellerne brugte jeg en lille bitte skive af denne kæmpe squash, som jeg fik i værtindegave af min svigermor, da vi holdt min kæreste fødselsdag i sidste weekend. Jeg spår, at jeg skal spise rigtig meget squash de næste mange dage! Jeg efterspurgte forleden retter med squash på både Instagram og Facebook, og det kom der rigtig mange fine idéer ud af. Squashkage, ratatouille, brug det som pasta, brug det som plader i lasagne, brug det som burger til boller – bare for at nævne nogen få. Har du nogen forslag til lækre squashretter, der kan blive tilføjet til listen, så del dem endelig i kommentarfeltet!

Squash-1

  • Godmorgen fredag Lige om hjrnet venter weekend december og jul
  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i