Jaaa, det er jo næsten sommervejr i dag! Solen skinner ihvertfald og luner dejligt, hvis man lige finder sig en vindstille og solrig krog. En sådan krog var jeg så heldig at finde ude foran den café, hvor jeg gjorde pitstop på vej hjem fra arbejde. Jeg trængte sådan til noget koldt at drikke og i skrivende stund sidder jeg derfor og nyder den skønneste iskaffe.

Smoothie med vandmelon

I søndags da min kæreste og jeg kom hjem fra Street Food Festival CPH, trængte vi i den grad også til noget koldt at drikke. Jeg havde heldigvis en omgang frossen vandmelon i fryseren fra dengang jeg lavede denne vandmelonsalat, og sammen med lidt mælk og en lille smule akaciehonning, fik jeg tryllet den lækreste sommerdrik frem. Min kæreste er ikke så glad for mynte, men havde jeg kun lavet smoothien til mig selv, havde jeg helt klart blendet lidt frisk mynte med. Bare et lille tip, hvis du nu også kunne trænge til at blive kølet lidt ned en dag. Og lad os så lige krydse fingre for flere dage som denne her i sensommeren!

Smoothie med vandmelon

  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder
  • I dag har jeg vret ude og spise med en
  • Hvad mon der foregr inde i hovedet p sdan en
  • Fejrer at kresten nu har to ugers ferie med en
  • Man gr aldrig galt i byen med en god brownie