I mens min kæreste lige står ude i det danske sommerregnvejr og griller vores aftensmad, tænkte jeg, at jeg lige ville dele denne salat med vandmelon, feta og mynte med jer. Smagen er vandmelon er lig med smagen af sommer – hvilken ellers ikke viser sig for sin bedste side for tiden! Hvorfor er det lige, at det skal blæse og regne som var vi i oktober?

Jeg hygger mig nu alligevel meget godt trods vejret og nyder mine fridage til fulde. I dag har jeg for eksempel både fået trænet, ordnet en masse praktisk med bloggen her og så er jeg blevet vaccineret – av! Ingen tyfus eller rabies til mig, tak! Jeg er pisse nåleskræk og bliver svimmel af bare at tænke på en nål, men jeg klarede den sgu uden at fælde en eneste tåre denne gang. Selv kæresten roste mig og sagde, at jeg klarede den godt. Ja, ja, man er vel ved at være voksen. To stik tilbage og under to måneder til afrejse. Vi glæder os!

Salat med vandmelon, feta og mynte-1

Salat med vandmelon, feta og mynte

1 lille vandmelon
1 lille rødløg
350 g edamamebønner (jeg brugte dem fra frost)
100 gram feta
1 stor håndfuld frisk mynte

Skær vandmelonen ud i kugler eller tern og snit rødløget fint. Bland vandmelon med rødløg, edamamebønner og feta. Drys med frisk mynte lige før servering.

Salat med vandmelon, feta og mynte-2

  • Tiden skal udnyttes nr baby sover I gr blev det
  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og