Salat med vandmelon, feta og mynte

I mens min kæreste lige står ude i det danske sommerregnvejr og griller vores aftensmad, tænkte jeg, at jeg lige ville dele denne salat med vandmelon, feta og mynte med jer. Smagen er vandmelon er lig med smagen af sommer – hvilken ellers ikke viser sig fra sin bedste side for tiden! Hvorfor er det lige, at det skal blæse og regne som var vi i oktober? Jeg hygger mig nu alligevel meget godt trods vejret og nyder mine fridage til fulde. I dag har jeg for eksempel både fået trænet, ordnet en masse praktisk med bloggen her og så er jeg blevet vaccineret – av! Ingen tyfus eller rabies til mig, tak! Jeg er pisse nåleskræk og bliver svimmel af bare at tænke på en nål, men jeg klarede den sgu uden at fælde en eneste tåre denne gang. Selv kæresten roste mig og sagde, at jeg klarede den godt. Ja, ja, man er vel ved at være voksen. To stik tilbage og under to måneder til afrejse. Vi glæder os!

Læs også: Grøn salat med langtidsbagte cherrytomater

Salat med vandmelon, feta og mynte

Salat med vandmelon, feta og mynte

1/2 lille vandmelon
1/2 rødløg
175 gram edamamebønner (jeg brugte dem fra frost)
40-50 gram feta
1 lille håndfuld frisk mynte

Skær vandmelonen ud i kugler eller tern og snit rødløget fint. Bland vandmelon med rødløg, edamamebønner og feta. Drys med friskhakket mynte lige før servering.

Salat med vandmelon, feta og mynte

 • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
 • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
 • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
 • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
 • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
 • I morgen er det fredag og s er der kun
 • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt  burger
 • Biksemad Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen