Dagen i dag startede rigtig dejligt. Jeg vågnede af mig selv, hoppede i hyggetøjet og tøffede ud i køkkenet og lavede mig lidt morgenmad, jeg kunne varme mig på. Det blev til en havregrød med tørret frugt (denne opskrift) toppet med mandler, mynte og blommer fra svigermors have. Min planer for dagen var at besøge den vietnamesiske ambassade for at få fikset et par visa, aflægge mit studie et besøg for at få afsluttet de sidste ting og slutte af med en skøn kaffe-blog-date med mig selv på en lokal café. Nogen dage går så bare overhovedet ikke som planlagt og i dag var en af dem.

Havregrød-1

Ser I, min cykel har været i stykker siden jeg tog den med på Roskilde Festival og min kæreste har haft virkelig travlt på arbejdet lige siden og har derfor ikke haft tid til at kigge på den. Da jeg selv er af hunkøn, kan jeg selvfølgelig ikke klare den slags på egen hånd og at tage cyklen til en cykelhandler har slet ikke været på tale, da min cykel er så gammel, at det nok ville koste mere at få den lavet end hvad den er værd. At købe en ny cykel har også været helt udelukket, da jeg for det første bor i København og at købe en ny cykel ville være at skyde sig selv i foden og for det andet rejser vi jo lige om snart, og så kommer cyklen jo alligevel bare til at stå at samle støv i cykelkælderen. Jeg måtte derfor tage til takke med den offentlige transport for en stund.

Min kæreste lovede at lave min cykel så snart han havde tid, men en måned efter, havde tiden stadigvæk ikke været til det. Jeg tænker, at det måske har handlet om prioritering, men det skal jeg nu ikke gøre mig klog på. I min måned som cykelløs har jeg formået at bruge over 400 kr. på offentlig transport. 400 kr,?! Christ! Præcis derfor blev jeg også så ufattelig glad, da min svigerfar proklamerede, at han nu havde forbarmet sig over mig og fikset min cykel. YES! I tirsdags kunne jeg derfor endelig hoppe op på cyklen og ganske gratis komme fra A til B og tilbage igen. Hurra! Tjo, den skramlede godt nok lidt fra forhjulet, men det er en del af charmen ved en gammel cykel, ikke? Jeg var bare glad for, at den endelig kunne køre igen.

Havregrød-2

I morges brød hele min verden så sammen. Da jeg satte mig op på min cykel med kurs mod den vietnamesiske ambassade, kunne jeg straks mærke, at noget var helt galt. Sadlen sad slet ikke fast og pludselig vippede den så meget bagud, at jeg næsten endte på bagagebæreren. Jeg prøvede at fikse det, men det kunne mine ti tommelfingre slet ikke håndtere. Jeg trak cyklen hjem, troskede op i lejligheden og ringede brokkende til min kæreste. Fiks den NU! Det kunne han jo med god grund ikke, så jeg droppede dagens planer, tog en lur, fik skøn frokost (rester af denne fantastiske ørredsalat), så et par afsnit af en serie på Netflix, og ja, fik altså intet ordnet af det på min todo-liste. Nogen dage går altså bare overhovedet ikke som planlagt, men det er okay – der kommer jo heldigvis også en dag i morgen. Nu vil jeg gå ud og lave lidt skøn aftensmad (efter denne opskrift), sparke min kæreste ned og lave min cykel og så ellers hygge med ham resten af aftenen (hvis han altså får den lavet, forstås).