Lasagne-1
Lasagne anno august 2016

Det er snart to år siden, at jeg begyndte at blogge og meget er sket siden. Bloggens indhold er gået fra at have primært fokus på LCHF til at have primært fokus på mad generelt – og så er der også blevet plads til en del mere personlige indlæg. Jeg er vild med bloggens forandring og det er I vist også, taget det stigende antal af læsere i betragtning. Tak for at I læser med – det betyder alverdens!

Jeg er virkelig dårlig til at rose mig selv, men billeder herunder taler vist for sig selv. Man skulle ikke tro, at lasagnerne på de tre billeder var lavet ud fra den samme opskrift, vel? Jeg er vist blevet bedre til at håndtere det dersens kamera – øvelse gør åbenbart mester!

P.S. Opskriften på lasagnen er selvfølgelig denne lækre sag med plader uden mel.

Lasagne anno april 2015

Lasagne
Lasagne anno oktober 2014

 

No images found!
Try some other hashtag or username