Morgenpizzaer med æg, parmaskinke og lynbagte cherrytomater-3

Disse morgenpizzaer med æg, parmaskinke og lynbagte cherrytomater fik jeg til morgenmad i dag og hold da nu op hvor var det lækkert! De tager cirka 15 minutter at lave, så måske de egner sig bedst til en weekendmorgen eller til brunchbordet, hvis du ikke lige som jeg holder af at stå tidligt op. Bundene er lavet af pitabrød, men er du ekstra overskudsagtig, tror jeg, at pizzarne kun bliver bedre af at blive lavet på en rigtig pizzabund – du kan for eksempel bruge denne dejlige opskrift.

Morgenpizzaer med æg, parmaskinke og lynbagte cherrytomater-1

Morgenpizzaer med æg, parmaskinke og lynbagte cherrytomater
1 person

1 fuldkornspitabrød
2 spsk. tomatpuré
En smule revet ost
2 skiver parmaskinke
2 æg
4 cherrytomater
Tørret og frisk basilikum

Tænd ovnen på 200 grader. Skær pitabrødet over og læg de to halve på en bageplade beklædt med bagepapir. Smør begge halve med tomatpuré, drys med revet ost og læg en skive parmaskinke på hver. Halvér cherrytomaterne, læg dem på bagepladen med den skårne side opad, smør dem med olivenolie og drys med lidt tørret basilikum. Bag pizzaerne og tomaterne i ovnen i cirka 10 minutter. Steg imens to spejlæg på panden og når pizzaerne er færdige toppes de med spejlæggene, og drysses med lidt tørret basilikum. Servér pizzaerne med de lynbagte cherrytomater og eventuelt lidt frisk basilikum.

Morgenpizzaer med æg, parmaskinke og lynbagte cherrytomater-2

No images found!
Try some other hashtag or username