Juli måned har været hård. Sådan rigtig hård. Startede måneden på Roskilde Festival og resten af måneden er så gået med specialeskrivning. Det har revet tænder ud! I dag blev specialet så afleveret og det er både befriende og utrolig skræmmende. Er det nu blevet godt nok? Kunne jeg har gjort mere eller skulle jeg have gjort noget anderledes? Jeg ved det virkelig ikke og kan kun sige, at jeg har gjort det bedste jeg kunne. Tilbage er nu kun et mundtligt forsvar og så er fem års studier slut. Pyha!

Speciale-1

Specialet har fyldt så meget, at jeg dårligt har haft tid til bloggen her. En lille hilsen fra specialehulen berettede om en uge, der havde været knap så sjov, men at jeg igen var på rette vej.

Morgenknas-2

En opskrift på en skøn, hurtig omgang morgenknas blev den første opskrift, der ramte bloggen denne måned og en skøn tærte med ørred og grønt blev den næste. Grundet specialet har madlavningen været voldsomt nedprioriteret og jeg har primært levet af rester, koldskål og Nutella-madder. Ikke ligefrem “brain food”, men det var det eneste jeg kunne overskue.

Pizza med kalvekød og creme fraiche dressing-3

Jeg prøvede at lave en madplan fyldt med lækre retter, og det gik rigtig fint de første to dage, men det der med at følge en madplan er altså bare ikke mig! Det blev til den bedste pizza den ene dag og smørrebrød med fiskefrikadeller den anden dag.

Smørrebrød med fiskefrikadeller og hjemmerørt remoulade-1

Med en uge til aflevering af specialet kom der endnu en hilsen fra specialehulen, der berettede om en travl weekend, hvor der heldigvis også havde været plads til at nyde det dejlige vejr.

Is-1

I går delte jeg en opskrift på rød karry med oksekød, hvilket betød, at i alt fem opskrifter har fundet vej til bloggen i juli måned. Det var sørmer ikke mange, men det stemmer nok meget godt overens med antallet af gange, jeg rent faktisk har lavet mad. Jeg håber og tror på, at jeg i august får overskuddet tilbage og igen har tid og lyst til at gå mere i køkkenet. Og så skal jeg ellers bare slappe af, nyde friheden og holde mig lidt velfortjent ferie!

Rød karry med oksekød-3