Brunch-3

Som jeg skrev lidt om HER, så er jeg mega meget et morgenmenneske. Jeg elsker at have god tid om morgenen, og jeg står helst op mindst to timer før, jeg skal ud af døren. Af og til er jeg særdeles produktiv og tager for eksempel den opvask, vi ikke lige gad tage aftenen før, eller får ordnet lidt vasketøj. Andre dage får jeg ikke ordnet en pind og bruger i stedet tiden på at hygge lidt om mig selv med en stor morgenmad eller bruger ekstra lang tid på at sidde og sumpe i sofaen foran Go’ Morgen Danmark med en stor kop te.

Brunch-1

Forleden var en af de morgener, hvor jeg forkælede mig selv med en stor morgenmad, som I kan se på billederne her. Jeg lavede mig en breakfast sandwich med en af disse boller, som jeg fyldte med lidt frisk spinat, lidt most avocado og et spejlæg. “On the side” spiste jeg en af disse kanelsnurrer og en skål græsk yoghurt – den gode på 10 %, selvfølgelig – toppet med blåbær, abrikos, mynte og en smule akaciehonning. Se, det kalder jeg hverdagsluksus og det står jeg sgu gerne op røv tidligt for! 🙂

Brunch-2

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip