Specialeforsvar-7

I går var en stor dag. Det var en dag jeg havde frygtet, men også en dag jeg havde glædet mig utrolig meget til. I går forsvarede jeg mit speciale. I går blev jeg cand.pharm. I går blev jeg farmaceut!

Jeg afleverede mit speciale den 1. august og så har jeg ellers bare befundet mig lidt i en venteposition lige siden. I går kom dagen så – dagen hvor jeg endelig skulle forsvare mit speciale. Jeg skulle først op klokken 14, så jeg havde en hel del timer, der skulle slås ihjel. Min kæreste havde heldigvis taget fri hele dagen, så jeg ikke skulle være alene med alle tankerne. Vi sov længe, spiste god morgenmad, og så øvede jeg lige min præsentation for ham en sidste gang. Da jeg var færdig, kiggede han på mig med et kæmpe smil og sagde: “Skat, du er en kæmpen nørd!”. Jeg tog det som et kompliment! Vi gik en tur, så en film, jeg gjorde badeværelse rent, spiste frokost. Hold nu op, hvor gik tiden bare langsomt! Endelig var det tid til at køre og vi begav os afsted mod universitetet. Jeg fandt mit lokale, fik sat computeren til – det hele spillede. Min familie og to af mine bedste veninder kom – de skulle overvære min eksamen. Jeg havde været meget i tvivl med hensyn til, om jeg ville have dem med ind til eksamen, eller om jeg bare ville have dem til at vente uden for. I sidste øjeblik besluttede jeg mig for, at de skulle være der og det er jeg glad for at jeg gjorde!

Min vejleder og censor kom ind i lokalet, mit hjerte bankede og mine hænder rystede. Min vejleder sagde velkommen og fortalte lidt om, hvad der skulle se og så var det min tur. Min stemme var pludselig flere toner lysere, men det var lige meget. Jeg kom igennem min præsentation fire minutter hurtigere end planlagt og jeg havde glemt at sige en hel masse. Det var lige meget! En kort pause og så var det tid til spørgsmål – først fra censor så fra min vejleder. Pludselig sluttede det og lokalet blev tømt. Censor og vejleder skulle votere. Da jeg kom ud af lokalet og døren blev lukket begyndte tårerne at trille. Heldigvis havde jeg alle mine yndlingsmennesker omkring mig, jeg fik en masse dejlige kram og de sagde alle, at det var gået rigtig fint. Døren blev åbnet. Nu var det nu. Mit hjerte hamrede og jeg kunne ikke trække vejret. Jeg fik 10! Sikke en forløsning! Jeg åbnede døren og så hele mine familie, min kæreste, mine to veninder og så begyndte tårerne ellers for alvor at trille. Det var helt ubeskriveligt. Alle mine medstuderende kom. Der blev krammet, ønsket tillykke og smilet en masse. Og så var det tid til bobler!

Specialeforsvar-2

Specialeforsvar-6

Det var slet ikke til at forstå. Efter 5 års studier kunne jeg endelig kalde mig farmaceut. Jeg forstår det stadigvæk ikke helt. Der blev skålet og snakket og bagefter tog min familie, kæreste og jeg ud og spise. Det var helt stille og roligt og rigtig hyggeligt. Hjemme igen, lidt afslapning på sofaen og så ellers tidligt i seng. Det havde været en lang, men helt fantastisk dag!

Da jeg vågnede i morges, lå jeg bare og tænkte det hele igennem. Jeg har stadigvæk ikke helt forstået det. En af mine søde medstuderende har hæklet et lille trofæ til os alle sammen. De har alle været forskellige og lavet med udgangspunkt i vores projekter. Mit trofæ ser i herunder og jeg er så uendelig glad for det. Det har allerede fået plads midt på hylden i stuen. Jeg er fucking færdig!

Specialeforsvar-12

Specialeforsvar-13

No images found!
Try some other hashtag or username