Det blev til i alt 47 km i juli måned fordelt på fire løbeture. Det er ikke meget når man tager i betragtning, at det er den distance jeg i snit har løbet om ugen siden januar. Jeg toppede i april måned hvor jeg i alt løb 140 km og jeg slog kæmpe PR på halvmarathondistancen. I ugerne efter løbet kæmpede jeg meget med skinnebensbetændelse og i kombination med nedtrapningen mod Copenhagen Marathon, blev der løbet en del færre kilometer i maj måned i forhold til månederne op til. I juni måned gennemførte jeg mit første marathon og har siden døjet med et umuligt knæ. I starten var det meget slemt, men så var det som om, at det gik lidt i sig selv igen. Desværre er det nu blusset op igen og jeg kan dårligt løbe 1 km uden smerter. Løbeturene er derfor sat på standby og drømmen om at slå PR til Copenhagen Half Marathon til september er droppet. Desværre.

I stedet for at løbe prøver jeg at holde formen ved lige ved at give den gas på crosstrainerne i fitness, da et spinkelt håb om at stille til start ved Copenhagen Half Marathon stadigvæk brænder i mig. Ud over at kede mig på crosstraineren, er jeg også begyndt at styrketræne lidt – det kan jeg jo lige så godt, når jeg nu allerede er i fitnesscenteret. Jeg kan godt mærke, at det ikke er meget styrketræning jeg har lavet det sidste års tid og mine muskler er mere ømme efter en omgang styrketræning end mine ben var efter at have løbet et marathon.

Ud over drømmen om halvmarathon til september er der ingen fremtidige mål med hensyn til løb. Til oktober drager kæresten og jeg 3,5 måned til Asien som backpackere og jeg har ikke tænkt mig at tage løbeskoene med i tasken. Så må vi se om jeg kaster mig over løberiet igen når jeg kommer hjem til januar eller om jeg finder på noget andet. Det seneste år har løbsmæssigt været helt fantastisk. Jeg har rykket grænser, slået alle personlige rekorder og mødt en masse fantastiske mennesker med den samme passion for løb. Til tider har det været ufattelig hårdt at komme ud af døren, men følelsen af at løbe over en målstreg velvidende, at endnu en PR var slået, har været alle anstrengelserne værd og er en følelse jeg aldrig vil glemme!

No images found!
Try some other hashtag or username