Chokoladegrød-1

I går havde jeg tænkt, at jeg for en gang skyld ville prøve at sove lidt længere, men min søde kærestes vækkeur vækkede mig allerede klokken 7.00. Han skulle op, og det skulle jeg så åbenbart også. Jeg satte mig ind i stuen med et stort glas vand og spiste resterne af bland-selv slikket fra dagen før. Please sig, at jeg ikke er den eneste, der kan finde på det? Please? Efter at have spist lidt mere slik end jeg vil stå ved, besluttede jeg, at det måtte være tid til at få mig noget ordenlig morgenmad. Dagen forinden havde jeg set denne opskrift på Camille Majas blog og den måtte jeg bare prøve. En chokoladegrød toppet med mere chokolade kunne kun blive lækkert og det blev det! Min opskrift en næsten identisk med Camille Majas bortset fra, at jeg bruger en smule mere væske, når jeg laver grød. Det synes jeg giver et bedre og mere cremet resultat. Derudover bruger jeg næsten altid en blanding af vand og mælk, da min erfaring er, at grøden så ikke brænder så nemt på, hvis man er en smule uopmærksom eller som jeg prøver at multitaske lidt for meget.

Chokoladegrød
1 person

1 dl havregryn
1 banan
1 spsk. kokosmel
2 spsk. kakao
Et drys salt
3 dl væske (jeg brugte 1,5 dl mælk og 1,5 dl vand)

Topping: blåbær, hakkede mandler, hakket mørk chokolade, kokosmel

Skær bananen ud i tern og bland den med havregryn, kokosmel, kakao, salt og væske i en gryde. Varm op i en gryde og lade grøden simre et par minutter. Hæld grøden op i en skål og fyld så på med masser af topping.

Chokoladegrød-2

No images found!
Try some other hashtag or username