Rallys-1

 1. Taget et bad
  Hvis jeg ikke hopper under bruseren som noget af det første, når jeg vågner, så sker det slet ikke. Når jeg først har taget tøj på, gider jeg simpelthen ikke tage det af for at gå i bad for så at tage det på igen bagefter. Spild af tid!
 2. Gjort lejligheden ren
  Faktisk havde jeg planlagt at gøre rent i sidste weekend – det skete ikke. Heldigvis har min kæreste været så sød at støvsuge i forgårs, så helt sundhedsskadelig er min lejlighed altså ikke (endnu).
 3. Vasket min kærestes arbejdsbukser som lovet – ups!
  Skat, gider du ikke lige vaske min arbejdsbukser, når du nu alligevel er hjemme hele dagen” – Jo da! Men det var altså bare så svært at få rejst min voksende popo fra sofaen for at gå ud og først fylde sæbe på, så tænde for vandet og til sidst tænde for maskinen. For slet ikke at tale om, at maskinen jo også skulle slukkes igen på et tidspunkt og bukserne skulle hænges op. Nej, det havde jeg overhovedet ikke tid til – hvilket fører mig til næste punkt!
 4. Set de sidste afsnit af serien “Unbreakable Kimmy Schmidt
  Det var klart min mission at se de sidste ni afsnit, men jeg nåede altså kun seks afsnit af 30 minutter. Jeg ved, at jeg nu fremstår som en kæmpe fiasko, men jeg lover at få set dem hurtigt muligt. På spejderære!
 5. Fundet ud af hvad jeg skal ønske mig, når jeg nu bliver færdig som farmaceut lige om snart
  Alle spørg, men jeg ved det virkelig ikke. Hvad hulan skal man ønske sig, når man nu skal rejse væk i lang tid om ikke så længe? Det virker helt mærkeligt at ønske sig ting til boligen for eksempel. “Ihh tak for de fine lysestager! De kommer til at bo i den her fine flyttekasse de næste fire måneder“.
 6. Færdiggjort min præsentation til mit hastigt nærmende specialeforsvar
  Men jeg fik da i det mindste begyndt på den! Tre slides down – cirka 20 to go!
 7. Bagt en squashkage er den halve kæmpesquash jeg har liggende i mit køleskab
  Jeg har længe overvejet at bage en squashkage og har hele tiden tænkt, at det skulle være denne sundere version, men så lagde Maria denne skønne syndige squashkage op på sin blog i går. Pludselig kunne jeg slet ikke beslutte mig for, om det skulle være den ene eller den anden. I stedet besluttede jeg at droppe kagebagningen, da jeg ikke ville risikere at bage den forkerte kage.
 8. Gået den lange tur, jeg egentlig troede jeg havde brug for efter seks timer på sofaen foran fjernsynet
  I stedet gik jeg de tre minutter det tager at gå ned til min lokale, virkelig hyggelige cafe (som er den, der kan ses på billederne) og drak en iskaffe. Ud af lejligheden kom jeg da i det mindste!
 9. Lavet aftensmad
  Efter sådan en lang, hård dag orkede jeg simpelthen bare ikke at lave aftensmad. Take-away for the win!
 10. Set solen 
  For fanden august! Det kan du altså godt gøre lidt bedre!

Rallys-2

No images found!
Try some other hashtag or username